متنی که نوشته شده چه شوخی باشه چه نباشه،قبول ندارم
زندگی متاهلی،مشترک هست
یعنی دختر و پسر باید بدون کمک خانواده برای خونه خودشون وسیله بخرن
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️
متنی که نوشته شده چه شوخی باشه چه نباشه،قبول ندارم زندگی متاهلی،مشترک هست یعنی دختر و پسر باید بدو ...
عزیزم این یه قانونه خب
درسته دخترو پسر باید باهم وسایلشونو تهیه کنن و اینکه همشو پسر هم بخره مخصوصا تواین اوضاع ب پسر فشار میاد ولی بحث اینجاس ک خانواده شوهر باید بفهمن حتی اگه دختر وسایلی خرید هم نباید منتی بزنن ک چرا این ایرانیه چرا فلانه چرا کم خریدید چون در اصل وظیفه پسره دختر هم میخره ولی بدون منت خانواده شوهر
نمیشه که پسر بیچاره هم خونه بگیره هم عروسی هم جهزیه
دختر هم فقط قدم رو چشمش بذاره
البته اون مردی که توانایی مالی خیلی بالایی داره بحثش جداست
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
اینکه تو زندگی مشترک بگیم دخترخانوم فقط وظیفه داره خودشو بیاره و همه خرج ها با مرده و هیچ وظیفه ای در انجام کارهای خونه نداره و میتونه برای شیر دادن بچه اش هم پول بگیره امتیازه؟!به نظر من که تحقیر و ادم حساب نکردنه
بهتره خانم دختر هم وسایلی تهیه کنن. بهر خال اقا هم خونه فراهم میکنن، هزینه ازدواج و زندگی رو میدن نمیشه که تمام بار یه زندگی فقط روی دوش یکی از طرفین باشه.
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.
اگه فمنیستی ببینی بله باید اینطوری باشه خانوما خودشون یه ثروتن 😂
دقیقا فمینیستم و میگم اشتباهه همه حق و حقوق ازمون سلب شده این چیزایی هم که به اسم امتیاز بهمون دادن اونم در جهت تحقیر کردنمونه که بگه زن هیچ حقی نداره همه کاره مرده!!!!