تو شرایط مختلف فرق می کنه کمک پدر و مادرها اول زندگی خیلی خوبه
موافق نیستم
نظر شما هم محترمه
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️
اگه فمنیستی ببینی بله باید اینطوری باشه خانوما خودشون یه ثروتن 😂
فمینیستا زن رو مولد (در تمامی جنبهها از جمله جنبه مالی) میدونن. خانم مستقل صرفنظر از جنسیتش وظیفه داره خودش برای ساختن زندگیش تلاش کنه.
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.
در کل هر مدل زرنگبازی رو تقبیح میکنم که حالا خانم برای شونهخالیکردن از زیر بار مسیولیتش متوسل به قانون بشه.
اگر قانون ملاکه، که خانمها باید توی دادگاه موهاشون رنگ دندونشون بشه تا طلاق بگیرن. اگر قانون ملاکه که شما بدون اجازه همسر از بدیهیترین حقوق انسانیتون محرومید.
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.
کدوم قانونی گفته اینارو ، اگه اینطوری بود که الان طلاق اندازه انگشت دست بود ، قانون منظورتون اسلامه ...
قانون اساسی درباره چیز دیگهایه
ولی قانون مدنی اینا رو گفته.
متنی که نوشته شده چه شوخی باشه چه نباشه،قبول ندارم زندگی متاهلی،مشترک هست یعنی دختر و پسر باید بدو ...
ما این کار رو کردیم دوتایی وام گرفتیم رفتیم وسایل رو خیلی ساده و کاربردی خریدیم متاسفانه جهیزیه های الان انگار میخوان از جیب پدر و مادرها به زور وسایل ۱۰ سال آینده شون رو بکشن بیرون میبینی طرف اندازه ۴۰-۵۰ نفر ظرف میخره که شاید هرگز استفاده نشه
ما این کار رو کردیم دوتایی وام گرفتیم رفتیم وسایل رو خیلی ساده و کاربردی خریدیم متاسفانه جهیزیه های ...
دقیقا
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️
اینی ک شما میگی قانون نیس عزیزم تو اسلام این چیزارو میگن بعدشم همین اسلام هم گفته طلاق جایزه ولی مکر ...
دقیقا قانونه.
شما که توی گوگل واسه جهیزیه سرچ کردین واسه اذن در اشتغال و اطاله روند طلاق عسر و حرجی هم جستوجو کنید