2821
2789
عنوان

شوهرمامانم...

524 بازدید | 37 پست

دوستان مامانم۲ساله ازدواج مجددداشته..ما۵تاهستیم..۴تادختر۱پسر..۳تامون عروس شدیم خواهرکوچیکم الان۱۲سالشه داداشمم۶سالشه..حالاشوهرمامانم خیلی اذیت میکنه وبه بچه هاگیرمیده..تازه الان فهمیدم که یکبارم ساعت۷صبح تشک زیرداداشم روبه شدت کشیده که داداشم پرت شده اونطرف وخیلی گریه کرده..چندبارم بی احترامی لفظی کرده..

مامانت چیزی نگفته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونوقت مامانمم خودش خداروشکرخونه داره..حقوقم۳میلیون داره ماهی..بچه هاهم عضوکمیته ی امدادن طرح پوشش ایتام..

فردادارم میرم وسایل مامانموازخونه ای که این اقااجاره کرده جمع کنم..مامانم۱ساله هرروزگریه میکنه

طفلی اون بچه ها

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
پدرت کجاس. بعد ب خانوما میگیم بچه داری ازدواج نکن میخورنمون. 

والا

تازه مامانش خونه و حقوق هم داشته و باز این کارو کرده

وارد نی نی سایت شدی؟تسبیحواسه صلوات یادت نره⁦🖐🏼⁩📿