2777
2789

بچه هاتون ساعت چند میخوابن؟

در طول شب بیدار میشن؟ چندبار؟

صبح چه ساعتی بیدار میشن؟

تو اتاق جدا میخوابن یا کنار خودتون هستن؟؟

ممنون میشم جواب بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت یازده و نیم میخوابه تا ده ونیم صبح

یکی دو بارم در طول شب بیدار میشه شیشه میخوره 

در طول روز نمیخوابه 

کنارمونه

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

دختر من سه سال و نیمشه از ۲۱ماهگی توی اتاق خودش میخوابه ولی تا به امروز نشده من یک شب تاصبح راحت بخوابم

حداقل یبار دوبار بیدار میشه میاد بالاسرم

یا میخواد بیاد تو تخت ما بخوابه یا منو میبره اتاق خودش واقعا دیگه اینهمه بدخوابی و بی خوابی رو نمیتونم‌ تحمل کنم

دوقلوهام ۴ساله هستن .بعدازظهرها همیشه یکی دوساعت میخوابن ..شب هم هر وقت چراغا رو خاموش کنیم میخوابن .درطول شب بیدار نمیشن ..

اتاق جدا ندارن یه اتاق پسرم داره .همسرم پزیرایی میخوابه .منم با دخترام یه اتاق دیگه .سه تا بچه دارم خونمون دوخوابه اس😕

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

دختر من سه سال و نیمشه از ۲۱ماهگی توی اتاق خودش میخوابه ولی تا به امروز نشده من یک شب تاصبح راحت بخو ...

شاید میترسه خب 

گناه داره بیارش توی اتاق خودتون بخوابه

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

پسرمااگه عصرخوابیده باشه ساعت ۱میخوابه تا۹صبح ولی اگه عصرنخوابیده باشه ساعت ده ونیم میخوابه تا۹

کنارخودم میخوابه .توطول شب شایدکلا۲باربیداربشه واسه آب

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دختر من سه سال و نیمشه از ۲۱ماهگی توی اتاق خودش میخوابه ولی تا به امروز نشده من یک شب تاصبح راحت بخو ...

بچه حق داره خب

بچه منم سه سال و نیمشه شبا بیدار میشه صدام میکنه میاد کنارم میخوابه، الان احتیاج داره که کنارش باشی