2777
2789
عنوان

شما اگه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 30 پست
مشاور که همش میخاد مشکلات رو حل کنه میگه اینکارو بکن درست میشه آخرشم سرجای اولمم

درس نشد برو بگو نشد 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ سال دختر

وای هنوز کوچولوعه عزیزم❄🦋

خب اگر فعلا شرایطتت خیلی بد نیست و میتونی تحمل کنی ، دخترت گناه داره بنظر من🌸💗

حتما برو پیش یک مشاور راه درست رو نشونت میده اینجا جواب قطعی نمیگیری عزیزم🙏

تا حالا چندتا مشاور عوض کردم ولی نمیدونم چرا مشاورای ایرانی میخان همه چیز رو درست کنن در خالی که نم ...

شاید فک میکنن مشکلت اونقد عمقیو زیاد نیس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
باید خودت تصمیم بگیری ببینی از زندگی چی میخای هرچقدر استقلالت بیشتر باشه بهتر میتونی تصمیم بگیری

استقلال مالی دارم

هرکی هم منو میبینه میگه قوی هستی ولی از درون ضعیفم و یه جورایی حس میکنم اعتماد بنفسم کمه

از طرفیم تو خانواده شلوغیم و همه دنبال حرف میترسم جدا بشم بدتر بقیه با نیش و کنایه حالمو بد کنن

استقلال مالی دارم هرکی هم منو میبینه میگه قوی هستی ولی از درون ضعیفم و یه جورایی حس میکنم اعتماد بن ...

نیش و کنایه و حرف چندماهه بعدش عادی میشه مهم اینه بتونی از پس خودت بربیای  از لنظر عاطفیم باید وابستگیتو کم کنی بعد ببینی بچه تو میتونی ببری یا ن ،  طلاق یه پرپسه ای داره باید تصمیمت جدی باشه بتونی از پسش بربیای 

اعتمادبنفسم کمه، میترسم

تو الان واقعا داری جدی میگی اومدی با چهار تا دختر ۱۷ الی ۱۸ ساله مجرد مشورت میگیری که هنوز حس مادری رو تجربه نکردن و اصلا وارد زندگی زناشویی نشدن ...چطور میزاری افرادی واست تصمیم بگیرن که حتی مسائل جزیی از زندگیتو نمیدونن 

اره عمیق نیست ولی چون چندساله دارم باهاش کنار میام دیگه خسته ام کرده  دوس دارم بمیرم ولی به ای ...

زندگی با ادم بداخلاق سخته روحو فرسوده میکنه بنظرت ببینه زندگیش داره میپاشه تهدید به طلاقش کنی بخودش نمیاد؟؟