2777
2789

عقدیم.چند روز پیش بحثمون شده بود.سراینکه گفتم بهش شارژ نت برام بزن.اونم فک‌کنم به شوخی گفت نمیزنم.منم گفتم نگفتم میزنی.گفتم بزن.با استیکر خنده. هیچوقتم بجز شارژ نت ازش هیچ پولی نمیگیرم. اونم گف نو پول. منم‌گفتم‌باشه نزن. بعد گفتم نمیدونم وقتی از پس خرج خودم برنمیام چرا نمیرم‌سرکار! اونم به شدت مخالف سرکاررفتن! خلاصه بحثمون شد. اونم گف اگه منظورت اینه اقایون یه خرجی به خانومشون میدن که هم‌خرج خودش کنه هم‌خونه هروقت اومدی سر خونه زندگیت چشم.ولی بازم خاکبرسر من که زنم‌انقدر سبک‌مغز هست.منم گفتم من ن از تو ن از بابام هیچ پولی نمیخام. خیالت راحت. خودم برم سرکار بهتره.خلاصه خیلی حرفای دیگه. بحث ک تموم شد من‌اف شدم.بعد یه ربع شارژ نت زد.۵ روز تا امروز قهر بودیم.بعد امروز زنگ زد بهم کلی بارم کرد.قطع کرد .دیدم زنگ زده به گوشی مامانم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سرکار منت کسی هم نکش

ب کار کردنتم حق نداره گیر بده

ی انسانی حق داری برا خودت تصمیم بگیری

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

زنگ زد به مامانم،فکر کرد من میترسم مثلا. یا نمیدونم فک‌کرد من خونه نیستم.مثلا رفتم سرکار.از مامانم پرسید فلانی خونس؟(اسممو گف)مامانمم بیخبر بود.گف اره اینجاست.دیگ‌نمیدونم چیشد،انتن نداد چی اینور الو اونور الو قطع شد. مامانم گف ینی چی! چیشده!!!چرا بهم‌زنگ‌زد!اخه اصن به مامانم‌زنگ‌نمیزنه.چیشده تو بگو!منم گفتم نمیدونم.زنگ‌بزن هرکی باهات کار داشت خودش بگه بهت.

فک کنم مثلا میخاست منو بترسونه بگه دیدی به مامانت زنگ زدم! درحالیکه من از هیشکی نمیترسم. مامانم زنگ زد دوباره بهش....

اسی خدای سر یه نت و یه شوخی مسخره پنج روز قهر بودی😳اولا همسرت شاید پول نداشته و نمی‌خواسته غرورشو خرد کنه دوما به منم یکی با این لحن بگه پول بده یاشارژ بزن منم زیر بار نمیرم شما باید خیلی متین و خانومانه درخواست میکردی  ..بعدشم درخواست تو بگو و زیاد سمج نشو

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شارژ خطیم که با خودش چت میکنی نمیده؟! 

چقدر خسیس درسته شما فعلا عقدی نرفتی سرزندگیت بلاخره شوهرت که هست نباید شارژ که یچیز خیلی عادی هست بخره؟! 

بلاخره مردم با دوست پسرشون بیرونم میرن دوتا تیکه چیز میز براش میخره اینکه شوهرتم هست.... 

ولی اگه دستش تو خرج خونه و قسط هست خیلی ایراد نگیر 

اینکه زنگ زده به مامانت گفته خوشم نیومد فردا روز روح و روان مامانتو بهم میریزه واسه هر بحثی تو زندگیتون پیش بیاد... 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

اگه میخواسته به مامانت بگه یا بترسوندت کارش خیلی زشت بوده یعنی چی 😐😑

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

ببین من عقد بودم 

خودم سرکار رفتم هر چی کار کردم برا خودم رخت و لباس خریدم 

بهترینا رو پوشیدم هر کی منو دید گفت وای یه بارم تکراری هیچ جا نپوشیدی 

هیچ وقت شوهرم نفهمید من چی لازم دارم و ندارم 

بعد که عروسی کردیم سر کار نرفتم تازه شوهرم فهمید که اره زن داشتن خرج داره و اینا ولی من خیلی اشتباه کروم از اول بهش نگفتم برام فلان کارو بکن این بگیر اون و بگیر و خودم گ فتم همیشه یادش ندادم که بابا زن زندگی خرج داره 

شماها دوستانه دارم بهت میگم چرا بری کار کنی 

ماهیانتو بگیر هر چی میخایم بهش اروم و تو ارامش بدون جنگ بگو کم کم یاد میگرن مردا .

اولش این چیزا عادیه 

وقتی میگن با استقلال مالی ازدواج کنین همینه . ن اینکه معنیش این باش اقا نباید خرج کنه .معنیش اینه ک اقا حد شمارو میدونه و اینجوری سبکتون نمیکنه بخاطر پول و میفهمه پول برا شما ارزشی نداره و فقط باید ب وظیفه ش عمل کنه بی چون و چرا .در ضمن ملت برا دوست دختراشون ماهی چندتومن ذارن خرج میکنن بعد این اقا برا زن عقدیش خرج نمیکنه .خیلی بد کرد خسیس باشه