2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد از خونه بیرونم کنه…!

| مشاهده متن کامل بحث + 2700 بازدید | 54 پست
با ی وکیل صحبت کن سرخود کاری نکن که به ضررت بشه سعی کن عصبی نشی با آرامش کارت پیش ببر ببین برا ماشین ...

اره برای ماشین شکایت میکنم حتما

چون پولی به حسابم نیومد و با خریدار گاوبندی کرد که پولو بریزه به حساب خودش

وکیل خبره سراغ ندارم متاسفانه

اصل پول پدرمو داد اما سودشو نداد یعنی بابام گفت من یود پولمو میخواستم بدم بهتون برا زندگیتون من احتیاجی به این پولا ندارم اونم از خدا خواسته نداد

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقا منم حواسم به همین موضوع بود بخاطر همین موندم خونه اما الان که میگه جهازتو جمع کن ب ...

اگه اومد و اصرار کرد حتماً به پلیس زنگ بزن. وگرنه بعدأ دستت به جایی بند نیست . و عدم تمکین میگیره و می‌ره و تو باید بدویی. 

اگه اومد و اصرار کرد حتماً به پلیس زنگ بزن. وگرنه بعدأ دستت به جایی بند نیست . و عدم تمکین میگیره و ...

حتما همینکارو‌میکنم

نمیدونم ولی پلیس چی بگه … توو بد مخمصه ای گیر افتادم … 

عزیزم من مطمئنم شوهرت کسی زیر سر داره .خائنه .بهم در خواست دوستی بده راهنماییت کنم .یچیزایی هست اینج ...

والا خودمم شک کردم دیگه بش

اخه ادم مگه میشه یهو اینجوری بزاره بره

مگه من چیکارش کرده بودم

!