2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد از خونه بیرونم کنه…!

| مشاهده متن کامل بحث + 2712 بازدید | 54 پست
۳۰۰ تا سکه عزیزم اما مالی نداره و همرو شش ماه پیش فروخت و تبدیل به ارز دیجیتال کرد که دستم به جایی ...

ارز دیجیتال که ثابت نمیمونه

مدت ثابتی داره هی مقداری ازش کم میشه

یعنی هنوز پول رو گذاشته سر جاش؟

اصلاً خالی نکن. اگه اومد مجبور کنه به پلیس زنگ بزن که سو رفتارش معلوم بشه. خودت هم نرو خونه بابات. ا ...

نه من یکماهه تک و تنها خونم

نمیدونم واقعا 

خونوادم میگن بیا اینجا جهازتم میاریم انبار

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه خونه رو ترک نکن بدون حکم قاضی هم جهازت نبر  چون هم عدم تمکین برات میزنه هم میگه خونه ر ...

من طلاق نمیخواستم اما اون میخواد و منم دیگه نمیتونم بیشتر ازین پافشاری کنم 

ا

از قبل ب همه چیزم فک‌کرده شوهرت. کاملن برنامه ریزی شده

دقیقا

منه اخمقم نفهمیده بودم

تازه الان دوزاریم افتاده که چقدر با برنامه داشته این مدت کاراشو میکرده

حتی ماشینمم فروخت گفت برات ارز دیجیتال بخرم

اونم زد به حساب خودش…

منه احمقم نفهمیدم گفتم من و تو نداریم …!

اگر وسايلت رو جمع كني ميتونه بره شكايت كنه كه همسر من بدون اجازه اومده وسايلشو جمع كرده . بهش بگو اگ ...

ممنونم عزیزم از دل گرمیت

شما وکیل خوب نمیشناسید ؟

دقیقا منه اخمقم نفهمیده بودم تازه الان دوزاریم افتاده که چقدر با برنامه داشته این مدت کاراشو می ...

هر چي سرت مياد از اين اعتماد بيجا مياد . يه ذره بي رحم باش . اين زندگي ديگه به درد نميخوره . ديگه شما كه نميتونيد با هم زندگي كنيد . پس مبارزه كن . پدرشو در بيار . اون روي گرگ خودتو بهش نشون بده . 

ارز دیجیتال که ثابت نمیمونه مدت ثابتی داره هی مقداری ازش کم میشه یعنی هنوز پول رو گذاشته سر جاش؟

ارزایی که خریدو امارشو دارم همش رو سده و پولش دو برابره اما نمیشه ثابت کرد و انتقال داده به حساب مادرش

پدرشم با دروغگویی گفت ارزاش سپخت شده اخه خیلی پول پرستن همه این کارارو کرد مهریه نده

تازه پول بابابم دستش بود ارز خرید براش جهل میلیون سود داد اما کشید بالا نداد بش…

نه نرو. برو درخواست نفقه بده. این آقا میخواد تو اقدام کنی که حق و حقوقتو نده.

بله دقیقا

منم حواسم به همین موضوع بود بخاطر همین موندم خونه

اما الان که میگه جهازتو جمع کن برو وگرنه میریزم بیرون گیر کردم 

نمیدونم چیکار کنم 

پس فردا جلو صابخونه و همسایه ها نیاد ابرومو ببره

الکی میگه من پول پیش خونرو لازم دارم شش ماه به قرار دادمون مونده

خونه ام که نمیاد 

دقیقا منه اخمقم نفهمیده بودم تازه الان دوزاریم افتاده که چقدر با برنامه داشته این مدت کاراشو می ...

این جور شوهرا رو باید نقره داغ کرد. ینی پیشتم بوده  تو فکرش داشته برنامه می‌ریخته چجوری بزاره بره.

دلیلی برای استرس وجود نداره