2777
2789

مامانم و خواهرم باهم نمی‌سازن . خواهرم ده سالشه.  بابام که خونه باشه اصلا اجازه نمیده مامانم با بچه ها دعوا کنه نمیذاره از گل نازک تر بهشون بگه هرچی بگن باید قبول کنه . یه چند وقته بابام بیمارستان بستریه دیروز خبر دار شد که مامانم و خواهرم دعوا کردن ، کلی با مامانم دعوا کرد بعد گفت زنگ میزنم باشگاه که بعد مدرسه بچه بیاد ناهار بخوره سریع بره  کلاس والیبال و ورزش و بازی دو سانس پشت هم اونجا بمونه اینجوری  وقتی میاد خونه خسته ست و می‌خوابه .  کلاس زبان و باله هم  میره . الان مامانم نشسته گریه میکنه که این اگر این همه کلاس بره کل روز رو بیرون خونه باشه دیگه نمیشه جمعش کرد همینطوری پررو و حاضر جوابه و تربیتش از دستم در رفته و چرا منو آدم حساب نمیکنید خودتون تصمیم میگیرید اصلا از من نمی‌پرسید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت حق داره

اینطوری خواهرت رو دارید گستاخ تر میکنید وقتی جلوی اون حرف مادر اینقدر سبک شمرده میشه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
مامانت داره از دست پدرت خون گریه میکنهبه خاطر والیبال نیست

چند روز در هفته افتر اسکول داره تا ۴_۵ مدرسه ست بعدش زبان میره ساعت ۹ شب میمونه خونه . اون روزایی که افتر اسکول نداشت ۱ خونه بود که بابام کلاس ثبت نامش کرد از ۳ میره تا ۷ . رسما خونه نیست دیگه 

چند روز در هفته افتر اسکول داره تا ۴_۵ مدرسه ست بعدش زبان میره ساعت ۹ شب میمونه خونه . اون روزایی که ...

ینی سه نفری جلو دار ی بچه ۱۰ ساله نیستین؟

متاسفم ولی فک کنم بابات خیلی گستاخ بارش اورده

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با مامانت موافقم

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥