2777
2789

اقا دوماه پیش زن همسایه اومد خونمون وبه مادرم گفت که خواستگار سراغ داره واسم ماهم اوکی دادیم وخودمونو اماده کردیم بعد دیدیم فردای روزی که قرار بود بیان زن همسایه گفت دقیق روز خواستگاری خاله پسره فوت شده وبعد چهلم !میان الان چهلم طرف وپنجاهمشم 😂گذشته نیومدن بنظرم بهانه اوردن چون اخه مگه میشه دقیق روز خواستگاری بمیره اشناشون حتی خواستگار قبلیم گفتن بعد چهلم داییش میان هنوز که هنوزه میخوان بیان بعد سه ماه😂

خدایا داده ونداده ات راشکر

با اجازه استارتر عزيزم🙏🏻

يه سريا تو ني ني سايت ميدونن كه من يه دختر مستقلم و يه آنلاين شاپ دارم...شديدا به حمايت هاتون نياز دارم ... حتي اگه قصد خريد نداريد با فالو كردن پيج و لايك كردن چندتا پست باعث ميشيد پست من به افراد بيشتري نمايش داده بشه و اين خيييييلي براي من ارزشمنده♥️

@ballerina_beauti 

@ballerina_beauti 

دوست داشتي يه سر به پيجم بزن شايد خدا خواست و موندي 🥲💋♥️

راااااااستي: براي دوستاي خوب ني ني سايت تخفيف هم دارم رو هر محصولي كه بخواييد فقط كافيه تو دايركت بگيد از ني ني سايت هستيد ♥️💋

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگاری که دروهمسایه وفامیل بگه بهترازین درنمیاد امسالم سه چهارتا کنسلی داشتیم تابحال کنسلی ندیده بودم که دیدم !!اونم ندیده ونیومده کنسل شدن 

خدایا داده ونداده ات راشکر

بیخیال پس    البته ما هم اینطور شدا فامیل ما مرد و تا چهلم گفتیم نیان اما باز هم نیومدن بعدش    اقازاده هم بود طرف اما خانوادم اصلا خوششون نیومد پسره خیلی جلف بود تازه از پستاشم معلوم بود که عاشقه

..........

اه چقدر از اینجور آدما بدم میاد

منم با زور و التماس شماره و وقت میگرن بعدشم دیگه نه زنگ میزنن نه میان 😤

💙لطفا برام دعا کنید حاجت روا بشم مشکلاتم حل بشه خیلی دلم شکسته است💔🍂  التماس دعا 🙏🏻💕.