2777
2789
عنوان

آیا من فرزند خوبی برای مادر و پدرم نیستم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 67 پست
شوهرم میگه بیان برن سوییت بابام. ( توی مشهده)  هم خرجشون هم زحمتشون با خودشون، منم راحتم اینجا ...

وای چقد حرصم میگیره . 

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حق داری عزیزم.دوره اخراز زمان شده بخدا اصلاهمه چی عجیب شده.ماماناچرا اینجوری شدن😳.تنهاشمانیست ...

ممنونم بخاطر قوت قلبت😔 گاهی فکر میکنم من و خواهرم، نقش مادری رو برای مامانم ایفا میکنیم😔

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
رک بگم میدونه.  خودشو میزنه به جاده علی چپ.  همممش میگه شوهراتون پولدارن دندشون نرم بای ...

عزیزم شما باید برای همسرت ارزش قائل باشی اجازه ندی اینجوری صحبت کنن راجع بهش

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
عزیزم شما باید برای همسرت ارزش قائل باشی اجازه ندی اینجوری صحبت کنن راجع بهش

مگه متوجه میشه😔

حالا خوبه خودش بزور شوهرم داد

بگو وظيفه اى ندارن در قبال شما

این رو چندبار خواستم بگم. 

از خدا ترسیدم.

وقتی دیدم با خواهراش اومد مشهد، هررررشب شام واسشون میخرید و نمیذاشت دست به جیب ببرن، خیلی غصم گرفت. 

اونم چه خواهرای پولداری. 

اونزمان که واسشون نزدیک دومیلیون تومان خرج کرد، دو روز قبلش بابام بخاطر نداشتن عینک زمین خوردن. گفتم مامان چرا نمیخری عینک؟ گفت اینقدر خرج داریم به عینک بابات نمیرسه

ممنونم بخاطر قوت قلبت😔 گاهی فکر میکنم من و خواهرم، نقش مادری رو برای مامانم ایفا میکنیم😔

سعی کن یکم فاصله بگیر بزارمامانت بفهمه که کاراش خیلی اشتباهه.بگو من چندساله دارم از این کارات حرص میخورم وقتی منو دوست نداشتی چرابزرگم کردی که الان تو زندگیم جلوی شوهرم انقد خجالت بکشم از داشتن مادری مثل تو.والادیگه مادراتاجایی که بتونن باید بیشترین احترامو جلوی همسرشون به دخترشون بگیرن تا از طرف همسرش سرزنش نشه.بازم همسرت خوبه بخداشوهرمن بود روزی هزار دفه این کارای مادرمو میگفت بهم

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

بگو قرار نيست به مردم كل زندگى رو توضيح بدى و خبر برسونى. بگو فكر كن من نيستم اينجا شوهرم گفته نيان ...

پس من بهش میگم شوهرم راضی نیست. 

خدا قدرتش رو بهم بده ان شاء الله چون از غصه معده درد شدم. 😔

دیروز ناهار خونمون رو میخورد، به شوهرم میگه فلانی دامادش اینطوریه. بعدش رو به بشقابش کرد و گفت چه شاااانس داماد دارن

وای اگه بگم نمیایم، یک دعوایی با بابام راه میندازه.  اونروز هم که میریم، چون مامانم زنگ میزنه ...

عزیزم  درکت میکنم وقتی نشون میده و بهتون تعارف نمیکنه چرا سکوت میکنین میخاد دعوا بشه یا هر چی یه بار تموم میشه باید جواب بدین بگین الان نشونم دادی که بفهمیم لازانیا پختی و بهمون نمیدی؟؟ این چه طرز مهمون نوازیه مگه تو میای خونمون ما بهت غذا و خوراکی نشون میدیم بعد میگیم ببخشید برا شوهرمه .. دفعه بعد بگو شوهرم گفته خودت با بچه ها بمون خونه نمیخاد خواهرت بیاد😊 عزیزم از بس خواستی خوب باشی بخدا سوارت شده دیگه شارژ کردن یه کارت چیه اونم از تو گرفته🤦 بخدا از مادرشوهرو خونواده شوهر هم اونورتره

سعی کن یکم فاصله بگیر بزارمامانت بفهمه که کاراش خیلی اشتباهه.بگو من چندساله دارم از این کارات حرص می ...

شوهرم همممش میگه. 

امروز گفت خسته شدم دیگه بگو برن. 

10روز خووونم بودن.

بریز و بپاش. 

خواستن برن بیرون، پسر کوچیکم رو گفتن میبرن. 

شب که پسرم اومد، موقع خواب یواش دم گوشم گفت مامان... مامان جون و خاله آب هویج خوردن یواشکی. من دلم خواست. 

روز بعد به مامانم گفتم لطفا هرچی بیرون میخرید برای پسر مم بخرید پولشو میدم. نگفتم پسرم چی گفته. روم نمیشد

مامانم شبش اومد پول آب هویج رو که واسه پسرم خریده بود از من گرفت. 

یک بسته نون لواش برای شام گفتم بخرن، پول اونم گرفت. از خجالت مردم جلوی شوهرم

عزیزم  درکت میکنم وقتی نشون میده و بهتون تعارف نمیکنه چرا سکوت میکنین میخاد دعوا بشه یا هر چی ی ...

خدا منو بکشه که اصلا نمیتونم دهنم رو باز کنم و بگم بهشون. 

یکبار دیدم خییلی توهین میکنه به شوهرم در نبودش. دلم سوخت. 

گفتم والا دیگه چیکار کنه. همون روزایی که میاین عین مجلس پذیرایی میکنه. 

یهو داداشم گفت ببخشید دیگه مامان گوه بخوریم ولی نون اینارو نخوریم. 

شوهرم همممش میگه.  امروز گفت خسته شدم دیگه بگو برن.  10روز خووونم بودن. بریز و بپاش. ...

یاخدا دیگه مامانت استثنائی هست.اصلامخم هنگ کرد بااین کاراش.دیگه افتضاح کرده.بشین تمام این کاراشوبهش بگو

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

خدا منو بکشه که اصلا نمیتونم دهنم رو باز کنم و بگم بهشون.  یکبار دیدم خییلی توهین میکنه به شوه ...

عزیزم خودتو سرزنش نکن اشکالی نداره تو دختره خوب خونواده باش بزار اون مادر خوبی نباشه😘😘 عزیزدلم نمی تونین بگید خونه نیستین که نتونن بیان خونتون ده روز ده روز بمونن ؟؟ چون خرج خونه با شوهرته بلاخره راضی نیس .. دفعه بعد تماس گرفتن بگو خونه نیستیم یعنی چی مفتی میان خونتون میمونن میخورن بعد یه اب هویج چیه اخه یا یه بسته نون لواش.. عزیزم کاش به روش بیاری یا اینکه کلا درو باز نکن  بگو همسرم میگه اینهمه سال تا حالا یه بار مادرت شام نگهم نداشته الان هر روز هرروز میان خونمون پول یه اب هویج برا بچم یا لواش چیه که میگیرن در حالیکه مفتی خونم میمونن و کلی غذا و میوه و پذیرایی ازش میکنم . ببین میتونی همین اب هویح و نان لواشو بهونه کن از طرف شوهرت بگو دلخور شده 

یاخدا دیگه مامانت استثنائی هست.اصلامخم هنگ کرد بااین کاراش.دیگه افتضاح کرده.بشین تمام این کاراشوبهش ...

اینا به خدا گوشه هایی از رفتاراشه. 

ولی درعوض تووووووقع داره در حد چی بگم. 

به همین خاطر که میریزم توی خودم، معده درد شدم از جوش. 

عزیزم خودتو سرزنش نکن اشکالی نداره تو دختره خوب خونواده باش بزار اون مادر خوبی نباشه😘😘 عزیزدلم نمی ...

ممنون بخاطر قوت قلبت🌹

ان شاء الله که خدا قدرتش رو بده🌹🌹