2777
2789
عنوان

آیا من فرزند خوبی برای مادر و پدرم نیستم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 67 پست
چون هزینه زیادی نداره من بودم انجام میدادم ولی به روش میاوردم رفتازاشو در یه وقت مناسب. با احترام اح ...

بله تمام اقوام میدونن مامانم پسراش رو خیلی دوست داره

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینش یک درصد واسم مهم نیست.  بحث این هستش که حتی یک شب دوست نداره خونش بخوابیم، ولی با داداشا ...

واقعا اگر مادرت مهمون دوست نداره خودشم نباید جایی مهمدنی بره اونم این همه طولانی مدت بمونه

صد در صد درست میگه شوهرت

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
سوال من همینه.  میگم خدا قهرش نمیاد اگه بگم شوهرم راضی نیست هربار میاین یک هفته وایمیستید؟&nbs ...

اول رضايت شوهرت مهمه

نميخواد مستقيم بگى شوهرم راضى نيست نيايد

اين سرى خواستن بيان بگو ما مسافرتيم و نيستيم 

خونت مگه هتل يا مسافرخونه ست؟

شوهرت نوكرشون كه نيست بايد شوهرتو بالا ببرى جلوشون

ماهرخ هستم 
هزینش یک درصد واسم مهم نیست.  بحث این هستش که حتی یک شب دوست نداره خونش بخوابیم، ولی با داداشا ...

میدونم ‌ولی با اینکار فقط ناراحت میشه و متوجه زشتی کار خودش نمیشه

باید صحبت کنین هر سری هی میریزین تو دل خودتون و از مادرتدن متنفر میشین. مثلا اون موقع که غذا نداد به بچه هاتون باید خیلی عادی میگفتین مامان یکم میاری برای بچه. هوس کرده. احترام شوهرتو نمیگرفت با شوخی میگفتی مامان فلانی میگه مامانت از من خوشش نمیاد که اینجوری میکنه

چنیدونم کیک نشونتون میداد میگفتین بیار یکمی ببینیم چه طعمیه. نگرامدبچه ها نباش. من براشون میپزم یا خیلی چیزای دیگه. 

البته من قطعا در جریان ریز ماجرا نیستم ولی خواهر خودمو دیدم که سر خیلی چیزا از مامانم ناراحت میشه و یه کلام حزف نمیزنه مامانم متوجه شه. واقعا باید گفت از این چیزا. 

احترامش برای من واجبه.  شوهرمو چیکار کنم؟  امروز گفت توی این دوماه 4 بار، هربار 7 روز او ...

خب عزیزم پسرداییته،که بایدبهتردرکت کنه خوب بگو مامانم اخلاقش بامن که بچشم اینه چه برسه به شماکه دامادشی،منم این مشکلاتودارم مامان من اصلاشوهرمودوس نداره اوایل میگفت طلاق بگیرزن داره وازاین حرفادست خودش نیست بیماریش ایجاب میکنه شوعرمواصلاخونه راه نمیده ایناروبه شوعرت بگو شایدکمی کوتاه بیاد،من اوایل همه چی روگفتم به شوهرم اونم بیشتردرک میکنه

عزیزم هر چی خواستم جلوی خودمو بگیرم نشد ... خیلی رو دادین مامانتم سواری میکنه وقتی بهتون خاطر حرمت ن ...

وای اگه بگم نمیایم، یک دعوایی با بابام راه میندازه. 

اونروز هم که میریم، چون مامانم زنگ میزنه شوهراتون رفتن بیااااین. 

بعدش که میریم، خواهرم رو با من میفرسته خونم و میگه نیارش تا شوهرت بیاد. 

من یکبار گفتم مامان لطفا بگید قبل از اومدن ما خوراکی هاشون رو بخورن، میگه بچه های شما کم نخوردن شما وضعتون خوبه پس بیخیال. 

اینقدر جوش میزنیم من و خواهرم وقتی دستمون رو میگیره میگه بیاین بینید لازانیا به چه سبکی درست کردم توی فر... بعد میریم می بینیم میگه ببخشید داداشا خوش خوراکن نمیشه تعارفتون کنم. 

یه قران بحث شکم نیست.

من اینقدررر کم اشتهام. 

دلم از بی عاطفگیش و متقابلا توقع بیجاش رنجیده

وقتى مادرت انقدر بى عزتت ميكنه واسه چى عصر ميرى خونه اش؟ رفت و امدتو قطع يا محدود كن احترامت دست خو ...

الان که مشهدم، دیرررر به دیر میرم شهرستان. درعوض خودش خانوادگی بلند میشه میاد و بعد 7 روز، بزوووور میره

واقعا اگر مادرت مهمون دوست نداره خودشم نباید جایی مهمدنی بره اونم این همه طولانی مدت بمونه صد در صد ...

بله من به شوهرم حق میدم. 

ولی همش فکر میکردم شاید خدا از من راضی نباشه که اینطوری از اومدن مامانم دلگیرم

واقعا حق داری عزیزم.دوره اخراز زمان شده بخدا اصلاهمه چی عجیب شده.ماماناچرا اینجوری شدن😳.تنهاشمانیستی تاحالا چند نفرتاپیک زدن درمورد همین مسائل که مامانمون دوستمون نداره اصلا 

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

الان که مشهدم، دیرررر به دیر میرم شهرستان. درعوض خودش خانوادگی بلند میشه میاد و بعد 7 روز، بزوووور م ...

راهش نده

قبلشم نبايد ميرفتى

يك مدت قطع رابطه كن 

شماها مگه كلفت و نوكرشيد؟

ماهرخ هستم 
اول رضايت شوهرت مهمه نميخواد مستقيم بگى شوهرم راضى نيست نيايد اين سرى خواستن بيان بگو ما مسافرتيم ...

شوهرم میگه بیان برن سوییت بابام. ( توی مشهده) 

هم خرجشون هم زحمتشون با خودشون، منم راحتم اینجا. 

مامانم میگه خواهرم هممممش خونه دخترشه. 

ما چطور به مردم بگیم دخترمون مشهده، میریم خونه دیگه. 

میدونم ‌ولی با اینکار فقط ناراحت میشه و متوجه زشتی کار خودش نمیشه باید صحبت کنین هر سری هی میریزین ...

رک بگم

میدونه. 

خودشو میزنه به جاده علی چپ. 

همممش میگه شوهراتون پولدارن دندشون نرم باید خرجمون کنن 

بله من به شوهرم حق میدم.  ولی همش فکر میکردم شاید خدا از من راضی نباشه که اینطوری از اومدن مام ...

نه حق داری عزیزم

بدی داستان اینجاست که از بچگی فقط بهمون یاددادن به پدر و مادرمون خوبی کنیم هرچی گفتن هرکاری کردن هیچی نگیم در صورتی که نگفتن اونا هم در قبال بچه هاشون مسئولن حق ندارن بینشون تبعیض قائل شن یا توقع بیجا داشته باشن

فکر میکنن چون پدر و مادر هستن هرکار دلشون بخواد میتونن بکنن و هیچ گناهی گردنشون نیست

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
شوهرم میگه بیان برن سوییت بابام. ( توی مشهده)  هم خرجشون هم زحمتشون با خودشون، منم راحتم اینجا ...

بگو قرار نيست به مردم كل زندگى رو توضيح بدى و خبر برسونى. بگو فكر كن من نيستم اينجا

شوهرم گفته نيان رك بهش بگو ناراحتم شد بنداز گردن شوهرت ديگه تهش قطع رابطه ست

بهتر از اين هربار برى بى حرمتت ميكنن بچتو خودتو شوهرتو 

تقصير خودته شل اومدى اجازه دادى بهت بى حرمتى بشه! درسته مادره و احترامش واجب

منم نميگم بى احترامى كنى ولى رضايت همسرت واجب تر هست

ماهرخ هستم