mrmry مدیر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2792 عنوان الان لباس مجلسی چی مده | مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 43 پست الانا چی مد تره 1400/09/10 | 02:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40663 خودم میخوام اینوبگیرم واسه عروسی برادرشوهرم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40663 من از اون ۳ تیکه کراوات مدلی برای خونه گرفتممناسب عروسی نیست نه منظورم اون نبود .اون دوتای دیگه بود راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
kia97 عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2746 پارچه ساتن و ژاکارد مده،،،،استین پفی ،، پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻♀️
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40663 تلگرام نمیدونی من اینستا ندارم نه عزیزم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40663 ممنون گلم عزیزم گذاشتم عکس پیجو راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
neda53 عضویت: 1395/06/23 تعداد پست: 3383 ممنون اره فک کنم استین پفی زیاد هس اره عزیزم لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
kia97 عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2746 اینابیشترمده خیلی قدیمین اینا،،برو پیجای دیگ رو ببین مرون های شیک و باکلاساینجا اصنخوب نیس پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻♀️
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40663 دیدم زیاد دوس نداشتم😬 مدلای قشنگ زیادداره ولی بایدباحوصله بشینی نگاه کنی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40663 خیلی قدیمین اینا،،برو پیجای دیگ رو ببین مرون های شیک و باکلاساینجا اصنخوب نیس این یه مدلی بودکه تونت بود .تواون پیج مدلای شیک وبه روزهم زیاده راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
mrmry مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2792 پارچه ساتن و ژاکارد مده،،،،استین پفی ،، پارچه ژاکارد دوس ندارم شاید همون استین پفی بخرم اینا سرهمش هس کوتاهش خوبه یا بلند سرهمی؟
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16656 خودم میخوام اینوبگیرم واسه عروسی برادرشوهرم ممنون گلم خیلی خوشگله بسلامتی بگیری و بپوشی
mrmry مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2792 خیلی قدیمین اینا،،برو پیجای دیگ رو ببین مرون های شیک و باکلاساینجا اصنخوب نیس پیچ خوب داری معرفی کن
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 39881 الان لمه و مخمل تو بورسندپارچه های کارشده و منجوق و نگین پولکیو لباسهای کارشده از اینها که تو یقه شون گل درمیات برگ دارنداپلیکه میگن نمیدونم
kia97 عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2746 پارچه ژاکارد دوس ندارم شاید همون استین پفی بخرم اینا سرهمش هس کوتاهش خوبه یا بلند سرهمی؟ عروسی کیه؟ پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻♀️
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40663 ممنون گلم خیلی خوشگله بسلامتی بگیری و بپوشی سلامت باشی عزیزم💖 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤