2777
2789
اره کمی حوصله میخواد بشینی ببینی😂😂

من خودم شباکه پسرم وهمسرم خوابن میشینم نگاه میکنم .واقعامدلای خوبی داره .

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان لمه و مخمل تو بورسند پارچه های کارشده و منجوق و نگین  پولکی و لباس‌های کارشده از اینها ...

از اون یقه گل و پروانه شکل دارن بلوزشو خریدم قشنگه ولی مناسب عروسی نیس

عروسی کیه؟

عروسی ک واسه من دور میشه خواهر جاریم ولی مجلس خیلی شیکه یه لباس مد خوب میخوام😂 نمیدونم بلند استین پفی یا بلوز استین پفی کوتاه با شلوار

بله فرق داره این مدلی که یقه ش قایقی ه یا رومی چاک دارند تا لگن خاصره برای عروسی میشه دیگه

بله اونام قشنگن چاک هم دارن قشنگ دیده میشه نمیدونم چجوریشو بخرم یا میتونم چیزی ک مدنظرمه پیدا کنم بخرم

عروسی ک واسه من دور میشه خواهر جاریم ولی مجلس خیلی شیکه یه لباس مد خوب میخوام😂 نمیدونم بلند استین پ ...

بلوز شلوار نپوش اصلا مناسب عروسی نیس حتی اگ فامیل دور باشی

پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️