2777
2789

من خودم به شخصه خیلی خواب های جالبی میبینم اصلا عینهو فیلم طوری که تعریف میکنم میگم یه فیلم دیدم اینجوری 😆بعد جملمو درست میکنم که اره یه خواب دیدم ....

هر شبی که بخوابم یه خواب که شبیه فیلمه میبینم خیلی دوسشون دارم ولی بعضی موقع هام خواب میبینم شوهرم رفته با کس دیگه و با گریه از خواب بیدار میشم و تو طول روز عصبی میشم دیگه ......

تعریف کنین شمام

منم خابام ی جوریه ک زنجیریه 

بیدارم شم بخوابم ادامشو میبینم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار خواب دیدم توی صحرا هستم و یه خانومی که چادر مشکی و نقاب داشت دو تا نوزاد بهم داد پارچه ها رو که کنار زدم از صورت بچه ها یکیشون واقعا بچه بود و اون یکی عروسک برگشتم به خانومه بگم این عروسکها هیشکی نبود

دیشب خواب دیدم پسرم پریود شده من میخواستم پد مخصوص نوزاد بگیرم 

اتفاقا منم دیشب خواب دیدم‌که انگار ساکمو بسته بودم برم خونه مامانم انگار با شوهرم قهر کرده بودم بچمو جا گذاشته بودم پیش شوهرم‌ بعد انگار بخاطر بچم نرفته بودم  وایساده بودم‌تو خیابون‌که چند ساعت یه بار ببینمش 😟اصن عجیب

پریشب خواب دیدم رامبد جوان اومده خونمون حالا من موندم املت درست کنم یا بادمجون 😑🤦‍♀️

مثلا هرچی ازش میپرسیدم کدوم بسازم میگف فرق نداره... 

خو یکی بهم بگه زن حسابی برنجم هستاا🤣🤣تو خوابت ب برنج هم اشاره کن الکی خخخ

بعدش رامبد ازون اهنگایی ک تو خندوانه میخونه برام میخوند ورزش میکرد میگفت ازم یادبگیر😂😂😂

بعد اون دیدم جوابمو نمیدن ک ناهار چی بسازم منم رفتم اتاق دراز کشیدم ک بخوابم یهو از صدا شوهرم کلا بیدار شدم😐

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚