دوستان من یه ورق قرص لتروزول خارجی دارم که تا 2023 تاریخ داره. خودم خیلی گشتم اینو پیدا کنم و گرونم خریدم یه ورق رو استفاده مردم. یه ورق مونده گفتم حیفه اگه کسی نیاز داره بدم بهش
واقعا از کجا گیر اوردی من رفتم داروخونه گفت خارجی اصلا نیست
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه بسته رو یکسال و نیم پیش 300 هزار خریدم. توش دو ورق داشت یکیش رو مصرف کردم یکیش مونده و تا 2023 تاریخ داره. اگه میخوای و تهران هستی مجانی بدمش بهت. چون دلم نمیاد بندازم دور وقتی میدونم خیلیا دنبالشن. خودمم سخت گیر آوردم.
من الان پسرم یکسالشه و تو فکر دومی نیستم. نیاز ندارم.
انشااله كه خير فرزندتون را ببينيد و به خوشي بزرگش كنيد. خانمي من ميخواستمش ولي شهرستانم هزينه پستي را براتون كارت به كارت ميكنم من پارسال دنبالش بودم ولي گير نياوردم. منم ٤٠ سال دارم و ٢ ساله اقدام كردم برا بارداري .