2777
2789
تا مرئی هستی 😂 چرا قاچاقی قانونی هم میتونی بری 

بحث پولشه میفهمی 🥺🤌

اگه کسی منو نبینه نیازی به بلیت و پاسپورت و این حرفا نیست شیک مجلسی میرم خارج 💃💃💃

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه بچه هات کجان؟🥺

دورن خیلی ازم دورن منم نمیتونم دائم برم پیششون برمم بایدزودبرگردم جایی ندارم بمونم حس میکنم دارم ازدستشون میدم وقتی برمی‌گردم باهام قهرمیکنن بمیرم برادل کوچیکشون الهی😔😔

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
بزار اول بریم بانک بعد اونم من هستم

باشه هر جا میرید منم با خودتون ببرید 💃💃

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹

اومدم بگم شیرینی فروشی بعدش بانک دیدم خودت نوشتی😄

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
پیش بچهام

عزیزم پیشت نیستن؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

هیچ جا رو دوس ندارم ولی ای کاش الان چشمامو ببندمو مثله فیلما غیب میشدم خودمو تنها کنار ضریح آقا امام رضا میدیدم و تا صبح اونجا گریه میکردم شاید خالی شم شاید دلش برام بسوزه و حاجت روام کنه😭😭😭😭

بحث پولشه میفهمی 🥺🤌 اگه کسی منو نبینه نیازی به بلیت و پاسپورت و این حرفا نیست شیک مجلسی میرم خارج ...

اره دیگه الان میگه اگر نامرئی بودی 

یعنی کسی نمیبیت 

در واقع تو الان پیش هر کسی هر کجا بری نمی‌بینت من کلا بودم بیزنس کلس هواپیما میشستم و میزدم میرفتم کانادا😂

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته