2777
2789
اونور رفتی میخای چیکار کنی😂کجا بخابی اخه چی بخوری اونوراوضاع بدتره دختر عمم رفته مث چی پشیمونه

اگه یه بانک بزنی و با وضع مالی خوب بری خوشبختی 😎

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹
اقا پس گونی با من کیسه جواب نمیده

عا آره من سه تا گونی واسه لواشک میارم چهار صد تا واسه کیک خامه🤤😂

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانک و طلا فروشی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
ببخشیدناراحتتون کردم.الهی خدا برای هیییییچ مادری پیش نیاره که بعدازهمه سختی‌ها جگرگوشهاش وازش دورکنن ...

عزیزم انشالله خدابه قلب مهربانت یک مادر آرامش بده حس خیلی بدیه درکت میکنه منم خودم دوتا بچه دارم یک لحظه نمیتونم ازشون جداشم امیدوارم خدا واسه ی هیچ مادری نخواد🥺🥺😭😭😔😔

گلم نمیتونستی به خاطر دوتا بچه ت تحمل میکردی جدانمیشدی الان پیش بچه هات بودی آخه بچه چه گناهی کرده...

چرا حضانت بچه هاتو نگرفتی؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
عزیزم انشالله خدابه قلب مهربانت یک مادر آرامش بده حس خیلی بدیه درکت میکنه منم خودم دوتا بچه دارم یک ...

من خیلی راه هاروامتخان کردم نشدکه بشه.کسی وندارم نگهشون دارم تاازسرکارمیام وگرنه که روچشام میذاشتمشون

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
من خیلی راه هاروامتخان کردم نشدکه بشه.کسی وندارم نگهشون دارم تاازسرکارمیام وگرنه که روچشام میذاشتمشو ...

عزیرم انشالله مشکلت حل بشه🥰🥰🌹🌹

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

سوار هواپیما می شدم می رفتم استانبول . بعد می رفتم توی خونه هنرپیشه مورد علاقم . قدم به قدم همه جا باهاش می رفتم ببینم چیکار می کنه چجوری زندگی می کنه دوستاش کین چه حرفایی می زنه و ...

عزیرم انشالله مشکلت حل بشه🥰🥰🌹🌹

ممنونم🙏🙏🥰

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢