2777
2789
عنوان

مشکل دفع مدفوع بچه دو سال و نیمه

1718 بازدید | 12 پست

سلام مامانای که بچه تون از پوشک گرفتین کمکم کنید. بچه ام دو سال و نیمشه یه مدتی خوب مدفوعش رو دفع میکرد یادگرفته بود بره دستشویی ولی از وقتی از شیر گرفتمش خیلی مشکل دار شده، شیر پاستوریزه رو جایگزین کرده و خیلی وقتا یبوست داشت حالا اونم قطع کردم چیزاهای ملین بهش میدم مشکل یبوست نداره اما کلا درست زور نمیزنه خودشو تخلیه کنه تمام روز درگیریم. همش شورت آموزشی پاشه چون همش یه ذره یه دره دفع میکنه و هرچی میگم بریم دستشویی گوش نمیکنه سرپا وایمیسه پاهاشم ضربدری نیزاره دقیقا راه پی پی رو میبنده اگرم شل باشه باز مکافاته تمام روز دارم شورت میشورم اصلا دیگه انرژی و وقت نمی مونه که باهاش بازی کنم

بنظرم زود گرفتیش

هنوز آمادگی لازم را نداشته 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زود گرفتیش هنوز آمادگی لازم را نداشته 

دقیقا از دوسالگیش گرفتم. اون موقع تحقیق کردم فهمیدم اکثرا همین وقتا میگیرن. منم دیدم تابستون شده بچه با پوشک اذیت میشه گرفتم. خیلی زود هم متوجه این مسئله شد و یادگرفت ولی با این حال دو ماه فرشای خونه ام جمع کردم کامل یادبگیره. قشنگ میرفت دستشویی ولی نمیدونم چیشد یهو یکی دوماهه گرفتارم کرده

بنظرم زود گرفتیش هنوز آمادگی لازم را نداشته 

دقیقا از دوسالگیش گرفتم. اون موقع تحقیق کردم فهمیدم اکثرا همین وقتا میگیرن. منم دیدم تابستون شده بچه با پوشک اذیت میشه گرفتم. خیلی زود هم متوجه این مسئله شد و یادگرفت ولی با این حال دو ماه فرشای خونه ام جمع کردم کامل یادبگیره. قشنگ میرفت دستشویی ولی نمیدونم چیشد یهو یکی دوماهه گرفتارم کرده

عزیزم مشکل بچت حل شد ؟ میشه بگی چیکار کردی دخترت همکاری کنه باهات ؟

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
دخترمن دوسال و دوماهشه هنوز پوشکش میکنم چون خوب صحبت نمیکنه ک بخاد جیش و اینارو بگه

شما بچه ات رو از پوشک گرفتی؟؟ دخترگل تون حرف زدنش کامل شد؟؟؟

دختر من سه سالشه دوماهه از پوشک گرفتمش  ولی یهو یادش میره پی پی هم باهاش داستان دارم نمیره تو دستشوبی پی پی کنه یکم حرف زدنش نسبت به هم سناش کمتره  خیلی اعصابم خورده

شما بچه ات رو از پوشک گرفتی؟؟ دخترگل تون حرف زدنش کامل شد؟؟؟ دختر من سه سالشه دوماهه از پوشک گرفتمش ...

عزیزم دختر من الان ۳ سالشه

کااامل خوب حرف میزنه

ولی جیششو همش یادش میره بگه لجبازی میکنه کشته منووو

خدایا بابت همه نعمتات ازت ممنونم❤️
عزیزم دختر من الان ۳ سالشه کااامل خوب حرف میزنه ولی جیششو همش یادش میره بگه لجبازی میکنه کشته منوو ...

خداروشکر که خوب حرف میزنه

برای دختر منم دعا کن بتونه زودتر جمله سازی کامل کنه