2777
2789
عنوان

چی بخورم چاق شم

93 بازدید | 15 پست

دوستان من 22سالمه قدم 165 وزنم 48 چی بخورم چاق شم جنسینگ خوردم ولی برگشت داشت حالا چی بخورم که بدون عوارض باشه 

و چاقی بدون بازگشت باشه ممنون میشم راهنمایم کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههههه چقد منی تو😂😂قد و وزن و سنمون یکیه 

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/

يه پروفسور داشت تو تلويزيون در مورد همين موضوع حرف ميزد . ميگفت كسي كه ميخواد چاق بشه بايد هر روز بره دستشويي . بايد روده ش كلا خالي از مدفوع باشه . بايد بيشتر تو دستشوييبمونه ولي در عوض كامل خودشو تخليه كنه . اگر اين كارو نكنه اشتها نداره كه غذاي جديد بخوره . بايد بدن خالي بشه كه غذاي جديد بطلبه . راه چاق شدن همينه . قبلا يه ضرب المثل بود ميگفتن فلاني نميره توالت كه گشنه ش نشه . نگو واقعا حقيقت داره اين موضوع . 

يه پروفسور داشت تو تلويزيون در مورد همين موضوع حرف ميزد . ميگفت كسي كه ميخواد چاق بشه بايد هر روز بر ...

چه جالب❤👌

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂