الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جورابم میپوشن تا زانوشون؟ ادم هرچقد با مد جلو بره دیگ واقعااااا بعضیاش نمیشه🤣🤣🤣🤣
چند شب پیش پیتزا فروشی بودیم دختره یه شلوار لی بلند پوشیده بود بعد بندای کفش رو شلوار دوبار تابونده بود وگره زده بود باز ازپیتزا فروشی خارج شدیم دختره جوراباش کشیده بود روشلوارش واقعا بعضی چیزارو اسمش نمیشه گذاشت مد بیشتر خنده دارن تا باکلاس و قشنگ
شلوار گشادا مانتو بلندا تا زیر پاشنه لباسای پاره :/
نخورید منو نظر شخصیمه ولی بسی از جلو بازم متنفرم
کلا از مد متنفرم تمام سعیمو میکنم یوقت چیزی ک میخرم مد نباشه
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
من اونموقعه ک کلیپس بزرگ مد شده بود نمیزدم بعد دختر عمه ام منو دید گفت از این کلیپس بزرگ ها بزن شال ...
به جز بزرگی باید بالا سر میزدیم مثل کوهان شتر هر چی بزرگ تر و بالا تر شاختر بود
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
جلو باز میدونی من نمیپوشم بعد برای پیدا کردن جلو بسته مخصوصا تو فصول گرم تر قشنگ سرویس میشم
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤