2777
2789
عنوان

بدترین چیزی که تو چند سال اخیر مُد شده چی بوده بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 49 پست
اینک‌شلوار ۹۰ مدشد قابل درکه اما الان شلوارای میپوشن یکم از زانو پایینتره.بنظرتون اینا شلوارچندن؟؟

جورابم میپوشن تا زانوشون؟ 

ادم هرچقد با مد جلو بره دیگ واقعااااا بعضیاش نمیشه🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جورابم میپوشن تا زانوشون؟  ادم هرچقد با مد جلو بره دیگ واقعااااا بعضیاش نمیشه🤣🤣🤣🤣

چند شب پیش پیتزا فروشی بودیم دختره یه شلوار لی بلند پوشیده بود بعد بندای کفش رو شلوار دوبار تابونده بود وگره زده بود باز ازپیتزا فروشی خارج شدیم دختره جوراباش کشیده بود روشلوارش واقعا بعضی چیزارو اسمش نمیشه گذاشت مد بیشتر خنده دارن تا باکلاس و قشنگ

من اونموقعه ک کلیپس بزرگ مد شده بود نمیزدم بعد دختر عمه ام منو دید گفت از این کلیپس بزرگ ها بزن شال و روسریت پف وایسه 

منم رفتم ی متوسط گرفتم زدم 😐

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

شلوار گشادا مانتو بلندا تا زیر پاشنه لباسای پاره :/

نخورید منو نظر شخصیمه ولی بسی از جلو بازم متنفرم 

کلا از مد متنفرم تمام سعیمو میکنم یوقت چیزی ک میخرم مد نباشه

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
من اونموقعه ک کلیپس بزرگ مد شده بود نمیزدم بعد دختر عمه ام منو دید گفت از این کلیپس بزرگ ها بزن شال ...

به جز بزرگی باید بالا سر میزدیم مثل کوهان شتر هر چی بزرگ تر و بالا تر شاختر بود     

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
الان ابردپهن مثل موکت مدشده چندسال بعد این آبروهام میشه سوژه کلیپ های طنز! هرچیزی طبیعی ونرمالش خوب ...

اره دیگه درسته... ینی بعدا عکسامونو ببینیم دوباره مثل الان میگیم چقدر بد بودیم!!!!!!! 😐😐😐😐😐😫

منم تازگیا از جلو باز بدم اومده🙊 جالبه که از مد متنفری👌

میخواستم پارچه بخرم مامانم گف چهار خونه بخر گفتم ارع قشنگه گفت تازه مدم هس گفتم نمیخوام😂😂😂

جلو باز میدونی من نمیپوشم بعد برای پیدا کردن جلو بسته مخصوصا تو فصول گرم تر قشنگ سرویس میشم

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
میخواستم پارچه بخرم مامانم گف چهار خونه بخر گفتم ارع قشنگه گفت تازه مدم هس گفتم نمیخوام😂😂😂 جلو ب ...

🤣چ جالبی! ولی چارخونه واقعااا قشنگهههه😁🤩

اره تو تابستون همش جلو باز هست. جلو بسته پیدا نمیشه.میدونم