2777
2789
عنوان

بدترین چیزی که تو چند سال اخیر مُد شده چی بوده بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 49 پست

اینک‌شلوار ۹۰ مدشد قابل درکه اما الان شلوارای میپوشن یکم از زانو پایینتره.بنظرتون اینا شلوارچندن؟؟

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

من همیشه وقتی یه چیزی مد میشه

مقاومت میکنم

به نظرم قشنگه

کلیپس هم همین طور

یادمه اوایل خیلی به چشم گنده و زشت می اومد

بعد برام جذاب شد

خودم تین ایجر ی آرایش بنفش میکرد م

یه مدت بنفش مد شده بود گاهی ریمل آبی میزدم🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم شلوار هم مانتو پاره پوره    

مانتو پاره پوره یکی تو فامیل تازه عید خریده بود. مامان بزرگم گف بهش چرا پاره هست مانتوت اخه! نخریدی مگه امسال! چقدر دلش براش سوخت اونموقه🤣 اونم ترکیده بود

شلوار قد نود یا ۸۰ و ۷۰ وقتی میبینم خداساهده یاد لک لک میوفتم 😂

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
اینک‌شلوار ۹۰ مدشد قابل درکه اما الان شلوارای میپوشن یکم از زانو پایینتره.بنظرتون اینا شلوارچندن؟؟

اه با مانتو گشادم میپوشن اینقدر خنده دار میشن 😂

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
ابرو برداشتن آقایون از نظر منننن خیلی خز بود و موهاشون ک یه زمانی فشن بود🤣🤣🤣🤣  کلیپس هم ک ...

وای خداااا چرا خودم ذهنم به مو فشنای چند سال پیش پسرا نرفت!!!!🤣 چه داغوووون بوداااا... البته مو فشن و سیخ سیخی، که انگار برق گرفته بودشون توی خانومام بود...وای خوب شد گذشتیم ازون دوران🤣👌

مانتو پاره پوره یکی تو فامیل تازه عید خریده بود. مامان بزرگم گف بهش چرا پاره هست مانتوت اخه! نخریدی ...

والا بخدا 4 سال دیگ همینا میگن چقدر خز بودیم اینا رو میپوشیدیم مثل کلیپسا  

شوهرمن کت پاره پوره داره اونوقت نمیذاره من شلوار یکم پاره بپوشم 

یه شلوار داشتم پایینش کش میخورد تو پا یکم میومد بالا تا مچ پا برداشت کش شلوار رو کند ک شلوار صاف باشه پام دیده نشه     

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
اه با مانتو گشادم میپوشن اینقدر خنده دار میشن 😂

بذا دلشون خوش باشه☺

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

از نظر منم همون کلیپسه ویه چیزی اینکه من هنوز بیرون میرم میبینم خانومایی که هنوز میزنن ازاین کلیپس گنده ها😑😑یه مدت هم بود پسرا مدل جلو موهاشون میذاشتن بلند میشد بعد انقدر چسب مو میزدنو جلو موهاشون مث تاج خاور میاوردن بالا اونم خیلی خنده دار بود پسر خاله من همیشه اون مدلی میزد قبلن و من همیشه مسخرش میکردم باهم دعوامون میشد😁😁😁😑😑😑