2777
2789

دیروز با دوستام رفته بودیم بیرون یکی از دوستام هم دوستش رو همراه خودش آورده بود

بین صحبتامون که بحث کار پیش اومد دختره گفت برادرم کارمنده الآنم ۵ ساله داره پزشکی می خونه ! !!!

تا جایی که من می دونم قانونا بعد شروع کارورزی هاشون نمی تونن هم کارمند باشن هم دانشجوی پزشکی 

ب نظرتون سر کارمون گذاشته یا من اشتباه میکنم

لطفا جای خدا نباشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونن  ولی ی سری شرایط و تعهدات دارن

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

معلم دیدم نظامی دیدم در حین کارشون کنکور دادن و پزشکی قبول شدن و هم کار کردن هم ادامه تحصیل دادن

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

اول کارمند اون ارگان بوده بعد پزشکی قبول شده ومیشه پزشک معتمد همون ارگان مثلا پزشک معتمد آموزش وپرورش یعنی معلمی که بعدا پزشکی قبول شده هم حقوق معلمی میگیره هم پزشکی که جداس

نه خیر نمیتونه.

اطلاع دقیق داری که از کی نمی تونه شاغل باشه؟

قانونش قبلا ب چشمم خورده ولی حالا یادم نمیاد 

این دوستمم هی از دوستش طرفداری می کنه می که راست میگه

دلم می خواد بهش نشونش بدم

لطفا جای خدا نباشید. 
معلم دیدم نظامی دیدم در حین کارشون کنکور دادن و پزشکی قبول شدن و هم کار کردن هم ادامه تحصیل دادن

مطمینی ؟ 

ینی تا پایان دوره تحصیل تونستن کارشون رو هم داشته باشن؟!

آخه من شنیدم قانون خلاف این هست

لطفا جای خدا نباشید.