2777
2789
عنوان

خانوم ها یک لحظه بیاین

95 بازدید | 22 پست

دوستان من دو هفته هس که پریودم عقب افتاده هر چی بی بی چک زدم منفی بوده حالا امروز آزمایش خون زده میزان سطح hcg ، ۲۸۳ هست و باردارم؟ اصلا مگه میشه؟ مگه میشه ده تا بی بی چک اشتباه باشن؟ اصلا چرا زده بالای ۲۵ باردار؟ مگه نمیگن این هورمون باید بالای ۵ یا ۶ هزار باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جواب آزمایش خون از بیبی معتبرتره

مبارک باشه💚

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
سطح هورمون hcg غیر طبیعی نیست؟

عزیزم من متخصص نیستم، به مسئول آزمایشگاه نشون میدادی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ار امکان دار گلم ممکنه بتا دیر رفته بالا و لقاح دیر انجام شده باشه...ازمایشت درست خوندی دیگ؟

آره بابا نوشته مثبت. ولی میزان hcg خیلی پایین نیست؟ تازه میخواستم برای باردار نشدن برم دکتر. دیروز هم به دکتر گفتم آزمایشات را با فرض باردار نبودن بنویس. والا نمیدونم خوشحال باشم یا نه؟ جمعه رفتیم حرم حضرت معصومه ازش خواستم باورم نمیشه اینقدر زود بهم داده باشه

آره بابا نوشته مثبت. ولی میزان hcg خیلی پایین نیست؟ تازه میخواستم برای باردار نشدن برم دکتر. دیروز ه ...

خدارشکر برای منم دعاکن...برو زیر نظر پزشک باش دو روز دیگ برو تیتر بتا بده باید دوبرابر شده باشه حتما برو پیشدکتر برات بنویسه ازمایشو اینچیزا.اصلا همذنگران نباش خدا بزرگه