2777
2789
عنوان

خانوم ها یک لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 22 پست
خدارشکر برای منم دعاکن...برو زیر نظر پزشک باش دو روز دیگ برو تیتر بتا بده باید دوبرابر شده باشه حتما ...

نمیدونم چه حکمتیه که همه بی بی چک ها منفی بود. ماه پیش هاله انداخت ولی پریود شدم. نمیفهمم. امروز که آزمایش خون دادم از اون دنیا برگشتم کم خونی دارم و دکتر بهم گفته فقط در ضرورت باید آزمایش بدی. حالا برم دکتر ببینم چی میگه. کلی برای من و شوهرم آز و عکس و سونو نوشته بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم گفت مثبته مشکلی هم نداری. ولی الان سرچ کردم میزان hcg   الان که دو هفته از موعدم گذشته بای ...

نه عزیزم همه که لقاحشون یک زمان نیست. برای شما بخواد از صفر رسیده باشه به ۲۸۰، حدودا دوهفته پیش لقاح بوده

حالا بجای خوشحالی چرا به خودت استرس میدی گلم!؟

نهایتا دو روز دیگه برو آزمایش، مطمئن بشی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خدارشکر برای منم دعاکن...برو زیر نظر پزشک باش دو روز دیگ برو تیتر بتا بده باید دوبرابر شده باشه حتما ...

ان شاء الله شما هم به خواسته دلت برسی. من که هنوز باورم نمیشه جمعه واسه همین رفتیم قم زیارت حضرت معصومه. فدای این خونواده بشم که ادمها رو ناامید نمیکنن

نه عزیزم همه که لقاحشون یک زمان نیست. برای شما بخواد از صفر رسیده باشه به ۲۸۰، حدودا دوهفته پیش لقاح ...

برام دعا کن. من اسفند سقط داشتم. دعا کن اینبار خدا فرزند سالم صالح خوش قدم خوش روزی عاقبت بخیر زیبا باهوش خوش اخلاق بهم بده    

برام دعا کن. من اسفند سقط داشتم. دعا کن اینبار خدا فرزند سالم صالح خوش قدم خوش روزی عاقبت بخیر زیبا ...

الهی آمین 😍

الان یه تاپیک ختم صلوات شرکت کردم، برای حاجت شما هم میفرستم عزیزم🍀

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
قربونت بشم مرسی منم برات دعا میکنم    

ممنونم عزیزم 🌹