دوستان من دو هفته هس که پریودم عقب افتاده هر چی بی بی چک زدم منفی بوده حالا امروز آزمایش خون زده میزان سطح hcg ، ۲۸۳ هست و باردارم؟ اصلا مگه میشه؟ مگه میشه ده تا بی بی چک اشتباه باشن؟ اصلا چرا زده بالای ۲۵ باردار؟ مگه نمیگن این هورمون باید بالای ۵ یا ۶ هزار باشه؟
خدارشکر برای منم دعاکن...برو زیر نظر پزشک باش دو روز دیگ برو تیتر بتا بده باید دوبرابر شده باشه حتما ...
نمیدونم چه حکمتیه که همه بی بی چک ها منفی بود. ماه پیش هاله انداخت ولی پریود شدم. نمیفهمم. امروز که آزمایش خون دادم از اون دنیا برگشتم کم خونی دارم و دکتر بهم گفته فقط در ضرورت باید آزمایش بدی. حالا برم دکتر ببینم چی میگه. کلی برای من و شوهرم آز و عکس و سونو نوشته بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونم گفت مثبته مشکلی هم نداری. ولی الان سرچ کردم میزان hcg الان که دو هفته از موعدم گذشته بای ...
نه عزیزم همه که لقاحشون یک زمان نیست. برای شما بخواد از صفر رسیده باشه به ۲۸۰، حدودا دوهفته پیش لقاح بوده
حالا بجای خوشحالی چرا به خودت استرس میدی گلم!؟
نهایتا دو روز دیگه برو آزمایش، مطمئن بشی
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خدارشکر برای منم دعاکن...برو زیر نظر پزشک باش دو روز دیگ برو تیتر بتا بده باید دوبرابر شده باشه حتما ...
ان شاء الله شما هم به خواسته دلت برسی. من که هنوز باورم نمیشه جمعه واسه همین رفتیم قم زیارت حضرت معصومه. فدای این خونواده بشم که ادمها رو ناامید نمیکنن
برام دعا کن. من اسفند سقط داشتم. دعا کن اینبار خدا فرزند سالم صالح خوش قدم خوش روزی عاقبت بخیر زیبا ...
الهی آمین 😍
الان یه تاپیک ختم صلوات شرکت کردم، برای حاجت شما هم میفرستم عزیزم🍀
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹