2777
2789
عنوان

حرف شوهرم جوابشو چی بدم

355 بازدید | 21 پست

سلام خانما، من 7ماهع باردارم از درد لگن و کمر نمیتونم تکون بخورم، سرپاهم ک میمونم بیشتر میشع، با مادر شوهرم اینا زندگی میکنیم مجبورم پاشم برا تمیز کاری و اینا، امروزم خواهرشوهرام اومدن اینجان خونع بهم ریختع بود تمیز کردم اومدم دراز کشیدم شوهرم اومد من ک دراز کشیدع بودم برگشتم از درد صورتم جمع شد بهم گف ی رفتاری میکنی ادم بدش میاد خواهرم با کمردردی ک داشت مث تو نمیکرد وقتی حاملع بود، من نتونستم بهش چیزی یگم انقد گریع کردم ب نظرتون بهش چی بگم؟؟؟ میخوام بفهمع ک ب خاطر بچم منم سلامتیم از بین میرع از جونم میرع

ببخشید شوهرتون نفهمن هیچ کاریشم نمیشه کرد

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۷ ماهه باردارم تازه دوقلو تو شهر غریب دست تنها پس درکت میکنم ولی سعی کن جلو شوهرت اینقدر ناله نکنی مردا زیاد حوصله آه و ناله ندارن زود خسته میشن حداقل ظاهرتو حفظ کن

بگو خواهرت مثل من با خانواده شوهر مشترک زندگی میکرد عرضه زندگی مستقل نداری چرا دختر مردم بدبخت میکن ...

خواهرش اومد موند خونع ما موقع حاملگیش حتی یدونع زیر لباسشم خودش نمیشست میداد خواهرش بشورع بخدا ی قوریم بلند نمیکرد 

همون موقع هم نباید بلند میشدی خانوم، شما که حامله ای و کمر درد داری  اگه واقعا درد داری نباید بلند بشی. (من تو شرایط شما نیستم و واقعا شرایط را نمی دونم)باید اول خودت برای خودت ارزش قائل باشی...وگرنه فکر میکنن داری ناز می کنی و فیلم براشون در میاری

منم ۷ ماهه باردارم تازه دوقلو تو شهر غریب دست تنها پس درکت میکنم ولی سعی کن جلو شوهرت اینقدر ناله نک ...

بمن اصلا کسی نیستم ک آه و نالع کنم، خودشم همیشع میگع ک خوشم میاد هیچوقت آه و نالع نداری، ولی دیگ نمیتونم

همون موقع هم نباید بلند میشدی خانوم، شما که حامله ای و کمر درد داری  اگه واقعا درد داری نباید ب ...

جاریمم اینجا زندگی میکنع، وقتی کاری نکنم  اون تو گوششون انقد میخونع ک همع چی رو میزنع بهم