2777
2789
عنوان

تپل شدن بچه ده ماهه، یه ساله

1282 بازدید | 12 پست

سلام، مامانا پسرم. از دوازده شب تا ده صبح اصلا شیر نمیخوره، سه ماهه هیچی وزن نگرفته،فقط قدد كشیده وو دور سرش رشد كرده، به شددت شیطون و پر تحرکه، 29هفته 1500به دنیا اومد ه

خوب عزیزم ببرش یه دکتر خوب داروی اشتها اوری چیزی بهش میده 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب عزیزم ببرش یه دکتر خوب داروی اشتها اوری چیزی بهش میده 

اشتهاش. خوبه، همه آزمایشها هم خوب بود، شب تا صبح شیر نمیخوره و ساعتش هم زیاده، همین نمیذاره تپل شه، میخوام ببینم كسی غذایی یا مكملی سراغ داره 

بچه که بخور باشه تپل کردنش کاری نداره که غذاهاشو مقوی کن بده!مثلا فرنی رو من چطور میپزم،آرد برنج وچهارمغزو خرما وکره وشیر آخرسر که آماده شد با شیره انگور شیرینش میکنم

یا سیب زمینی آبپز با کره وآب قلم حل میکنم یا مثلا روزایی که چلو گوشت داشته باشم آبش که اضافه موند میزارم فریزر هردفعه پوره سیب زمینیشو با اون حل میکنم

یا سرلاک بخوام بدم سرلاکو موزو پودرگردو وشیروسویق قاطی میکنم میدم

اشتهاش که میگی خوبه بیار بده دست من دوماهه پروارش کنم

معدش اونقدر ظرفیت نداره كه، نهایت یه پیاله تو یه وعده، شنیدم سویق خووبه،دنباله یه چیز پركالری هستم، بچه شما چند وقتشه

معدش اونقدر ظرفیت نداره كه، نهایت یه پیاله تو یه وعده، شنیدم سویق خووبه،دنباله یه چیز پركالری هستم، ...

خوب همون یه کاسه رو میخوره عالیه ماشالا بهش!صبحانه میان وعده ناهار میان وعده وشام این پنج وعده رو بده وسط مسطاهم شیر بده بهش!