2777
2789
عنوان

شما را به دیدنش دعوت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 58 پست
کار خوبی میکنی خیلی خوبه مث اثر هنری میمونه منم اگ عکس گرفته بودم تاالن ی البوم کامل داشتم😂

منم دوساله تو اینکارم از سال ۹۲ اینکارا میکردم منم عکس نمیگرفتم بنظرم عکس بگیر حسرت میخوری بعدا

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهم رحم کرد پس😅

مال من لواشک خونگی هست صبر کن بهت فخرفروشی کنم 

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
داخلش کیکه؟؟

ن عزیزم داخلش انواع ترشکه بیرون لواشک

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
   مال من لواشک خونگی هست صبر کن بهت فخرفروشی کنم

😅😅😅😅😅

عزیزم تهران هستید؟؟

ن عزیزم من اصفهانم

فدات😃😍 موفق باشی عزیزم

قربونت عزیزم ممنون

خدااااااا ازت نگذره 😂😂😂😂لعنتی چقد لواشک داریییییی

اینا یه ذره ش بود     

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
ن عزیزم من اصفهانم

عه منم اصفهانم حالا که لواشک دارم ولی واسه تولد اگه بخوام بهت سفارش بدم چجوریه