2777
2789

نظر من اینه از عشقتون دست نکشید اصلا اصلا

یا بهش برسید یا با عشق یکی دیگه ازدواج نکنید

و با مردی ازدواج نکنید که عاشق یکی دیگس

دوست من عاااااشق بود ولی ازدواج کرد با یکی دیگه هنوزم که هنوزه یک ساله گذشته به شوهرش محل نمیده میگه نمیتونم دوسش دارم😔

دقیقامثه منه

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید‌ازدواج‌میکردی نکنی بهتره تا اینجوری بشه عشقت چی ازدواج کرده؟

خودم ازدواج کردم اون ن توتاپیک آخرم توضیح دادم دیشبم اتفاقی باش حرف زدم

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
من عاشق بودم تا پای سفره عقد رفتیم و نشد به دلایلی بعد شوهر کردم عین سگ پشیمونم واقعا زندگیم رو هوا ...

چرا نشد؟؟

تموم تلاشتونو‌ بکنید واقعا اگه واقعا طرفتونم عاشقتونه تلاش کنید

(تلاش برای رابطه یه طرفه اصلا)

خیلی زود نگید برم ازدواج کنم این از سرم بپره

بخدا که نمیپره

خیلیا اینجورین  فقط موندم چرا خدا مهر یه آدمی میندازه به دلت ولی با یکی ازدواج میکنی

تقصیر خدا نیس

تقصیر خود ادماس

اون شخص صاحب اختیاره

اگه بخاد تهش تهش تهش بهش میرسه

مهم‌ به پای هم‌موندنه البته هررررر۲ طرف

دختر دایی من دوتا رفیق داشت ماها بهشون میگفتیم ۳ تفنگدار . دوتا از دوستاش با اونی  که دوست بودن ازدواج کردن ولی دختر داییم با پسری که  دوست بود ازدواج نکرد دختر داییم با پسری که خونوادش انتخاب کردن ازدواج کرد الان ۲ تا بچه داره ولی از زندگیش راضی نیست دلش پیش همون عشقشه. خیلی وقتها میومد خونه ما با مامانم دردودل میکرد که من با شوهرم نمیسازم دلم باهاش راه نمیاد. دوستش ندارم مجبورا دارم تحمل میکنم.  اون پسره هم با یه خانم دیگه ازدواج کرد من فقط حرف مردمو میگم خودم اصلا خبر ندارم چه خبره. مردم میگن پسره با اینکه زن داشته یه بار تو خونه های فساد دیدنش نمیدونم راسته یا دروغ.  از بس مردم پشت سر هم حرف میزنن ادم نمیتونه باور کنه . دختر داییم یه مدت اعصابش داغون بود دکتر میرفت الان چند سالیه سرکار میره پارسال هم باباشو از دست داد روحیه اش بیشتر داغون شد .