مشکاتمم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 عنوان خانما بعداز تزریق واکسن ،تا چند ماه در چرخه ی قاعدگیتون اختلال ایجاد شد؟؟ 82 بازدید | 11 پست ؟ من ۲۰ شهریور عادتم شروع شد، ۲۸ شهریور دوز اول رو زدم .مهر ماه عادتم شروع نشد. ۲۵ مهر دوز دوم رو زدم .۷ ابان پریود شدم .الانم که ۹ اذر هست هنوز نشدم و دردهای پیش از قاعدگی دارم شما چند ماه عقب انداختین؟؟ زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊 1400/09/09 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39801 من ۱ماهه زدم اصلاعقب ننداختم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
الیزابت_باتوری عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 16559 برای من بهم نخورد دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570
ریااااااضی عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 13939 عقب ننداختم من.فقط به شدت اون ماه درد داشتم که اونم نمیدونم اصلا به واکسن ربط داشت یا نه
مشکاتمم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 من ۱ماهه زدم اصلاعقب ننداختم سرموقع پریود شدین؟ برای بعضیا عقب یا جلو میشه زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
خواهرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 2362 من قبل بارداریم کلا پریودم منظم نبود حتی تا دوماه نمیشدم الان دخترم یکسالوو نیمشه از وقتی واکسن زدم پریودم منظم شد حتی یکی دو روز جلو میزنم😁 دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختیهای دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد
مشکاتمم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 عقب ننداختم من.فقط به شدت اون ماه درد داشتم که اونم نمیدونم اصلا به واکسن ربط داشت یا نه میزان خونریزی مثل همیشه بوده؟ زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39801 سرموقع پریود شدین؟ برای بعضیا عقب یا جلو میشه آره درست سرموقع راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مشکاتمم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 من قبل بارداریم کلا پریودم منظم نبود حتی تا دوماه نمیشدم الان دخترم یکسالوو نیمشه از وقتی واکسن زدم ... خوبه پس😅 زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊