2777
2789

ببخشید این سوالو میپرسم خیلیییی ذهنم درگیرکرده کسی روهم ندارم باهاش حزف بزنم بخداجز شما و اینجا....

ماه قبل لتروزول و hcg استفاده کردم دوتافولی سایز۲۰تخمدان راست ۲۱چپ داشتم ک دکترم گفت خیلی عالیه ۳شب اقدام کن...امپول رو ک زدم من متاسفانه فقط همون شب ک صبحش امپول تزریق کردم تونستم اقدام کنم. و دوشب بعد خیر.

سوالم اینه حالا ک پری شدم ممکنه از بابت این باشه ک اقدامم کم بوده؟؟ چون من درد زیر دل و تخمدان داشتم و حس کردم تخمک ازادشده همون شب اول. اما شبای بعد درد نداشتم.

و موضوع دیگه معذرت میخوام  حدود ۲هفته بود ک همطرم تخلیه نشده بود.

لطفا راهنماییم کنید دلیل باردارنشدنم اینابودن یعنی خیلی بهم ریخنم😞😞😞😞🙏🙏🙏🙏

خداجون شکرت🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپرم به تخمک نرسیده دیگه بهرحال ممکنه شرایط یدنتون اماده نبوده یا هرچیزی. اول استرسو ازخودتون دور کنید بعد. انشاالله ماه بعد بیشتر اقدام کن حامله میشی. منظورم این ماهه

اسپرم به تخمک نرسیده دیگه بهرحال ممکنه شرایط یدنتون اماده نبوده یا هرچیزی. اول استرسو ازخودتون دور ک ...

اینکه میگن اسپرم پیرشده نیستش؟؟ وای خیلی امیدوار بودم ماه قبل اخههههه😞😞😞😞😞😞

خداجون شکرت🙏
اینکه میگن اسپرم پیرشده نیستش؟؟ وای خیلی امیدوار بودم ماه قبل اخههههه😞😞😞😞😞😞

ینی جی پیر شده؟ بار اوله میشنوم. مگه شوهرتون جوون نیستن؟ عیبی نداره دوباره اقدام کن. ولی خب احتمالش با یبار پایینه شاید هنوز تخمکت ازاد نشده بوده. الیته اسپرم تاپنج روز زنده میمونه. استرس اصا نداشه باش. تنبلی داری؟ 

ینی جی پیر شده؟ بار اوله میشنوم. مگه شوهرتون جوون نیستن؟ عیبی نداره دوباره اقدام کن. ولی خب احتمالش ...

کیست ریزداشتم. مطمنم ازادشد چون حس کردم درد رو روزای بعد درد زیرشکم نداشتم

خداجون شکرت🙏
نمیدونم سوال منم هست

نمیتونی ۱۰۰٪ بگی از  اینا بوده

شاید خودت okبودی 

ولی همسرت okنبوده

مخصوصا ک میگی طولانی مدتم رابطه نداشتی

ولی خب رابطه روتین شانس باروری و میبره بالا 

نمیتونی ۱۰۰٪ بگی از  اینا بوده شاید خودت okبودی  ولی همسرت okنبوده مخصوصا ک میگی طولانی ...

اخه من جنسیت واسم مهم بود ک پسر شه و گذاشتم روز تخمک گذاری رابطه رو

خداجون شکرت🙏