2777
2789
عنوان

میوم در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 15798 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان طبیعی انجام دادی عزیزم

منم فیبروم دارم ولی خیلی ریزه ۱۸ میل دکترم گفت احتمال داره درد زایمان زودتر شروع بشه البته من خودم فقط سزارین میخوام چرا از سزارین میترسید از طبیعی که راحت تره اگه به بخیه است که طبیعی بدترین نقطه بخیه میخوره

اخه شنیدم سزارین سخته طبیعی بعدش میتونی همه کار بکنی

سزارین های الان اسون شده 

دوست من سزارین کرده بود چند روز بعدش جاروبرقی میزد و هر کسی رو دیدم از روز دوم سوم سرپا هست 

الانم با بی حسی انجام میدن و بخیه ها هم جذبی هست و همه چی عالیه 

قدیما که کلا زایمان سخت بود مامانم میگه هر بچه ای رو طبیعی هم میزاییدیم یه هفته بستریمون میکردن بیمارستان 

یا مثلا مامانم عمل رحم انجام داده بود از این سر تا اون سر شکمشو شکافته بودن ولی الان با لاپاراسکوپی چند سانت کوچولو باز میکنن و عمل میکنن و بعد یه سالم جاش معلوم نیست 

خانوما میوم رو موقع سزارین برمیدارن؟

اونایی که جلوی دست جراح باشه رو بر میدارن 

ولی قول نمیدن که رحمو کامل پاک کنن زمان سزارین چون خطرناکه و اگه عمل لازم باشه بعد زایمان انجام میدن

ولی من هرکس رو دیدم که میوم داشته بعد زایمان کوچیک شده چون هورمونای بارداری باعث بزرگ شدن فیبروم میشه بعد که دوباره هورمونا تنظیم بشه فیبروما کوچیک میشه 

اخه شنیدم سزارین سخته طبیعی بعدش میتونی همه کار بکنی

به شنیده ها اعتماد نکن خواهر من طبیعی زایمان کرد تا دو هفته از درد بخیه ها نمیتونست راه بره بعدشم افتادگی شدید گرفت الان باید عمل کنه هر دو روش عارضه دارن

اونایی که جلوی دست جراح باشه رو بر میدارن  ولی قول نمیدن که رحمو کامل پاک کنن زمان سزارین چون ...

من یدونه یه سانتی دارم تاحالا باردار نشدم

سال بعدش سونو دادم ۹ میل شده بود

و خدا هست ....
من یدونه یه سانتی دارم تاحالا باردار نشدم سال بعدش سونو دادم ۹ میل شده بود

پس یعنی بزرگ نشده 

فقط باید مواظب باشی داروهای هورمونی استفاده نکنی نه گیاهی نه هورمونی 

فیبرومو فقط هورمونا کوچیک و بزرگ میکنن و کاری به کار کسی نداره مگه اینکه باعث خونریزی های شدید بشه 

به شنیده ها اعتماد نکن خواهر من طبیعی زایمان کرد تا دو هفته از درد بخیه ها نمیتونست راه بره بعدشم اف ...

برام دعا کنید زایمانم سخت نشه دخترمو بغل کنم دیگ چیزی نمیخام