2777
2789
عنوان

میوم در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 15848 بازدید | 54 پست
نمیدونم طبیعی میتونستم یا نه. ولی خودم طبیعی دوست نداشتم از همون اوایل بارداری به دکترم گفتم سزارین ...

شکمت بعد از زایمانت به حالت اولش برگشت یا همونجوری موند

شکمت بعد از زایمانت به حالت اولش برگشت یا همونجوری موند

نه همینجوری موند

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندازه میوم بزرگه کسی از شما داشته تا حالا

عزیزم سزارین کن و در حین عمل بخواه برات در بیارن با یه تیر دو نشون زدی اما اگه درش نیاری بعدا مجبوری دوباره عمل بشی من داشتم موقع سزارین دراوردم 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
بچه اولت بود خیلی خطر داره ممکن باردار نشم دیگ

چه ربطی داره عزیزم 

من دوبار میوم جراحی کردم یه بار قبل از بارداری یه بار حین سزارین 

قبل از اون به روش لاپرا بود اما خیلی بد بود و خیلی اذیت شدم 

اما حین سزارین خیلی خوب بود 

اگه میوم داخل رحم بمونه خیلی اذیت میشی پیش دکتر جراح خوب برو اگه بتونه برات حین عمل در میاره اگه نتونه بهت میگه نمیشه و بعدها با لاپرا برات در میاره 

میوم الان خیلی شایع شده و اکثرا دارن خیلی ها نمیدونن 

جاش مهمه که اذیت کنه یا نه 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
چه ربطی داره عزیزم  من دوبار میوم جراحی کردم یه بار قبل از بارداری یه بار حین سزارین  قب ...

خب حین سزارین بخاطر اینکه همش رگای خونی هستش و بخاطر هورمون بارداری ورم داره میگن حین سزارین برداشته نشه جاش هم مهمه توکل به خدا

اونایی که جلوی دست جراح باشه رو بر میدارن  ولی قول نمیدن که رحمو کامل پاک کنن زمان سزارین چون ...

سلام خسته نباشید ی سوال داشتم چون من تمام تایپیک هایی که درمورد فیبروم بود رو خوندم وشما کمی در اون تایپیک ها حضور داشتید بنظرم شما اطلاعات زیاد در مورد فیبرم دارید میتونید سوال منم جواب بدید؟من تقریبا ۱۵روز پیش سنو انجام دادم چون لک بینی داشتم وزیر شکمم خفیف درد میکرد دکتر زنان سنو نوشت فهمیدم که من فیبرم دارم ۱۴میلیمتری از نو ساب موکوزال دکتر هیچی بهم نداد بنظرتون اشکالی نداره؟این ماه اقدام کردم واسه بارداری بنظرتون مشکل ساز نیست،۲۱سالمه از موقعی که فهمیدم خیلی استرس ونگرانم میترسم خیلی بزرگ بشه ومن هزینه عمل و...اینارو ندارم اصلا یه بچه هم دارم‌۳.۵سالشه اون ۳۱هفته ب دنیا اومد.میترسم اینم اگه باردار بشم نارس ب دنیا بیاد

اونایی که جلوی دست جراح باشه رو بر میدارن  ولی قول نمیدن که رحمو کامل پاک کنن زمان سزارین چون ...

خواهش میکنم کمکم کنید خیلی میترسم چون توی نت زدم این نوع فیبرم ازهمه خطرناک تر هستش چون جای بدی قرار گرفته

میتونید راهنماییم کنید؟

تو کاغذ سنو نوشته میوم ساب موکوزال ب ابعاد ۱۴*۸میلیمتر درجدارخلفی بادی رحم رویت شد 

جای بدی هست؟

یکی هستش یا بیشتر

خانما کمکم کنید منو یکم از استرس دربیارید

خواهش میکنم کمکم کنید خیلی میترسم چون توی نت زدم این نوع فیبرم ازهمه خطرناک تر هستش چون جای بدی قرار ...

سلام عزیزم تا اونجایی که میدونم زیاد خطرناک نیست اگرم بزرگ باشه خیلی راحت برش میدارن ولی دوست عزیز به نظر بنده اگر دنبال یه جواب درست و حسابی هستی برو پیش دکتر خوب. دکتر سمیه ادایی هم دکتر خوبیه اگر وقت نداری بری پیشش مشاوره متنی هم انجام میده از تو اسنپ دکتر هم میتونی بهش دسترسی داشته باشی
https://www.dradaei.com/