2777
2789

دوست جان پیرو تاپیک آخره شما که اومدم نظر بزارم دیدم پرایوت کردید منم مثل شما با این موضوع مواجه شدم که میگن ریپ نكنيد بعدش ني ني يار گفت تاپيكاشو مطالعه كنم قانون سايت رو متوجه شم كه نوشته بود اگر با تاپيكي مخالفيم نبايد واردش شيم اگرم ميشيم نبايد كامنت منفي بزاريم و همينطور اگر با كامنت كسي مخالفيم نبايد ريپ كنيم چون دراين صورت جو متشنج ميشه و بحث پيش مياد و در اين مواقع ني ني يار تاپيكو پرايوت ميكنه. منم دیگه حتي كسي داره اشتباه هم ميكنه ريپ نميكنم عموما با استارتر فقط صحبت ميكنم   

✨ Fear the one who does not fear God✨
دوست جان پیرو تاپیک آخره شما که اومدم نظر بزارم دیدم پرایوت کردید منم مثل شما با این موضوع مواج ...

من راستش به گفت و گو و تبادل نظر خيلي علاقه مندم ولي بعد از تجربه اي که امروز داشتم دارم فکر ميکنم حق با شما و ني ني يار هست واقعا ادم نميدونه طرف مقابلش در چه سطحي از فرهنگ هست و از بحث چه قصدي داره ايا اونقدر عاقل و بالغ هست که بشه باهاش صحبت کرد امروز خواستم اشتباه يکي رو اصلاح کنم که به يه نفر ديگه اطلاعات حقوقي اشتباه داده بود خيلي بي ادبانه و توهين آميز رفتار کرد دقيقا باعث شد منم مثل شما به اين نتيجه برسم ديگه تو اين سايت نه به کسي مشاوره حقوقي بدم نه اشتباهاتشونو اصلاح کنم يه کار ميکنن آدم از کمک کردنش پشيمون بشه و احساس بدي داشته باشه

در کل کار درستي مي کنيد و حق با شماست

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست جان پیرو تاپیک آخره شما که اومدم نظر بزارم دیدم پرایوت کردید منم مثل شما با این موضوع مواج ...

عذر ميخوام که نتونستين تو تاپيک مورد نظر پست بزارين

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.