2777
2789

سلام❤

امیدوارم هرجا ک هستید خوب باشید

من یازدهمم و رشتم تجربیه از تابستونه تستی دارم کار میکنم

مشاور ندارم و خودم پیش میرم و خداروشکر جواب داده

میخواستم ببینم چ کارایی توی یازدهم انجام بدم؟تا سال د نگم کاش یازدهم این کارو میکردم...

کل یازدهمو بخون و مرور کن من درسم عالیییی بود ولی شیطنتت نذاشت از دهم یازدهم بخونم دوازدهمم ک دیگ مشکل برام پیش اومد رتبم داغون شد موندم برا ۱۴۰۱ تو الان تا میتونی بخون چوم من همش میگم کاش جیخوندم کاش میخوندم 

الان چون ۱۱ درسای همون روز رو ک معلم میده بخون تست بزن نذار برا روز بعد تابستونم مرور کن دوازدهمم همین روند بعد از اسفند ماه جمع بندی و ازمون 

دوستای من این روند رفتن رتبه اوردن یکم بد نوشتم امیدوارم متوجه شده باشی

کل یازدهمو بخون و مرور کن من درسم عالیییی بود ولی شیطنتت نذاشت از دهم یازدهم بخونم دوازدهمم ک دیگ مش ...

خیلی ممنون عزیزم❤

الان از وقتی مدارس حضوری شده وقتم خیلیییی گرفته میشه خیلی بده ک حضوری شده چون من مشکلی با تدریسا نداشتن و اتفاقا وقتم بیشتر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون عزیزم❤ الان از وقتی مدارس حضوری شده وقتم خیلیییی گرفته میشه خیلی بده ک حضوری شده چون من ...

سعی کن تو کلاس شیطنت نکنی هر چند ک خیلی شیرینه این روزات😂🥺

با جون دل ب درسای معلم گوش بده مثلا من ک انسانی بودم ولی درسایی ک معلم میداد گوش کردم الان ک میخونم میبنم خیلی خوب یادمه تست میزنم اما درسایی ک اهمیت نمیدادم الان وقتمو میگیرن 

بعد مدرسه مگه چن ساعت میری؟مگع تایم بندی نکردن؟

سعی کن تو کلاس شیطنت نکنی هر چند ک خیلی شیرینه این روزات😂🥺 با جون دل ب درسای معلم گوش بده مثلا من ...

من کلا بچه درسخونیم از این بابت خیالت راحت😁فقط زنگ تفریح با بچه ها شیطونی😁🤣

اخه اولین باره من دبیرستانمو مدرسه حضوری شده:(

ما ی هفته روزای زوج ی هفته روزای فرد میریم معلمام انقدر مشق میدن و اون درسای چرت مثل تاریخ میخونیم دقت گرفته میشه.

الانم امتحان مستمرم شروع شده فردا دومیشه منتظرم زودتر تموم شن

من کلا بچه درسخونیم از این بابت خیالت راحت😁فقط زنگ تفریح با بچه ها شیطونی😁🤣 اخه اولین باره من دب ...

ببین فقد بت بگم ک درستو بخوننن نذار پشت کنکور بمونی خدای نکرده ایندت گروعه این سالهاس 

ممنون ازت❤

فداتم راستی عزیزم تنوع درسی رو تو برنامت حفظ کنی

مشاور داشتن زیاد لازم نیس یعنی بر اساس توانایی هایی که تو خودت میبینی برنامه ریزی کن 

برنامه های ارمانی برا خودت نریز که نتونی بهشون عمل کنی

از برنامه ی اسون شروع کن و کم کم ساعت مطالعه رو ببر بالا و مبحثای سنگین ترو شروع کن 

از مبحثایی که بلدی و فک میکنی تسلط خوبی داری شروع کن 

فداتم راستی عزیزم تنوع درسی رو تو برنامت حفظ کنی مشاور داشتن زیاد لازم نیس یعنی بر اساس توانایی های ...

درسته من خودم روری دو تا تخصصی و ی عمومی میخونم و رفته رفته بیشترش میکنم ب سه تا تخصصی و ی عمومی

شما دانشجویید؟😍