2777
2789

شوهر من مثل مامانش میمونه اصلا اهل جایی رفتن نیس اهل تلفن زدن به کسی نیس همیشه خ‌دم باید زنک بزنم و جویای بقیه باشم همشم من حرف میشنوم،خواهرش زنگ میزنه میگ چرا زنگ نمیزنید چراسراغ نمیگیرید،با اینکه هرباری زنگ زدم یا پیام دادم جواب نمیده مثلا عکس گرفتم از بچه هامون میفرستم واسش میبینه ولی هیچی نمیگه،هروقتی زنگش زدم جواب نداده و بعدم اصلا زنگ نزده ببینه چیکار داشتم دیگ اصلا دلم نمیخواد زنگ بزنم 

یه روزی میادکه ازنظرخیلیا آدم بدی هستم…چون دیگه جلوشون بیخودی کوتاه نمیام🙃

من اصلا سال به سال به هیییچکدوم زنگ نمیزنم 

حوصله داری اصلا زنگ نزن عکس هم نفرست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل نده بهترین راه همینه  گوش بده و بیخیال شو

این ایه امضات رو من یادمه دو سال پیش میخوندم با سوره مزمل 

توی سه ماه خونه خریدم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شوهر منم اهل تلفن نیس،همیشه گلایه ها به منه خب من خودم زنگ میزنم دیگه سهم اونو نمیتونم من زنگ بزنم،بخدا بارها بهش میگم به داداشت زنگ بزن بااینکه جاریم بامن قهره،ولی کم میزنه درنهایت هم من آدم بده میشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
شوهر منم اهل تلفن نیس،همیشه گلایه ها به منه خب من خودم زنگ میزنم دیگه سهم اونو نمیتونم من زنگ بزنم،ب ...

وضعیت منم همینه شوهرم خودشا راحت کرده نه به کسی زنگ میزنه نه جایی میره خب من چه کنم 

وضعیت منم همینه شوهرم خودشا راحت کرده نه به کسی زنگ میزنه نه جایی میره خب من چه کنم 

میدونی ماهرکاری کنیم اخر از چشم ما میبینن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من اصلا سال به سال به هیییچکدوم زنگ نمیزنم  حوصله داری اصلا زنگ نزن عکس هم نفرست

واقعا گله نمیکنن ازت

واقعا گله نمیکنن ازت

نه اخه زیاد از قیافه هم خوشمون نمیااااد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این ایه امضات رو من یادمه دو سال پیش میخوندم با سوره مزمل  توی سه ماه خونه خریدم

چه خوب عزیزم ، همینطوری هر وقت می‌تونستی یا تعداد خاصی داره؟

چه خوب عزیزم ، همینطوری هر وقت می‌تونستی یا تعداد خاصی داره؟

نه هر زمان میتونستم