2777
2789
عنوان

نرسیدن به هیچ خواسته و آرزویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 36 پست
خدایا خسته ام...مگه ادم بی کس و تنها چند قدرت داره.؟از قوی بودن خسته ام...از لبخند زدن و ادای،ادمای ...

به منم همیشه میگن صبر کن ان شاالله درست میشه از شنیدن این جملات و کلمات خسته شدم انگار اون طرف داره منو گول میزنه با این حرفاش کاری میکنه من تسلیم بشم و اعتراض نکنم عین بز سرموبندازم پایین تا اونایی که درکم نمیکنن به خواسته هاشون برسن به من میرسن فقط نصیحت میکنن فکر میکنم خیلیا به من میخندن میگن گولش زدیم با این حرفا خودشو مشغول کنه ما به هدفامون برسیم

[QUOTE=217140010]به منم همیشه میگن صبر کن ان شاالله درست میشه از شنیدن این جملات و کلمات خسته شدم انگار اون طرف داره ...منم میبینم بقیه ب خواسته هاشون میرسن،منم خوشحالم...اما تو دلم میگم،خدایا همه رو ب ارزوهاشو ن برسون،قدرتشو داری یه گوشه نظریم،به من کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=217138780]منم دعاهام برای خودم براورده نمیشه واسه نینی سایتی ها بیشتر وقتها دعا میکنم [/QUOTEانشالله،به خواسته هات برسی گلم...برات دعا میکنم..هر چند دعا من ک هیچ وقت برآورده نمیسه

یعنی چهل روز سوره بقره پشت سر هم بخونم؟؟

آره عزیزم سوره بقره رو دانلود کن پشت سر هم چهل روز گوش بده و رقیه ی شرعیه هم همینطور دانلود کن چهل روز گوش بده آدرسشو گذاشتم هر چی گیر و گرفتاری هست باز میشه به لطف خدا .سرعتشو با یه برنامه زیاد کن که وقتت هم گرفته نشه. https://www.aparat.com/v/raEzH/%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87_%D8%B4%D8%B1%D8%B9%DB%8C_%D8%B4%DB%8C%D8%B9%D9%87_%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D9%84_%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%AD%D8%B1_%D9%82%D9%88%DB%8C_%D8%A7%D8%B2_%D9%85%DB%8C%D8%AB%D9%85_%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B1

برا منم دعا کن خیلی حالم گرفته 😔

صمدِ سر به راه هستم. (کاربر خانم)

همین مطالب رو از همین نی نی سایت پیدا کزدم که یک نفر کلی از وقتشو گذاشته بود بعد به این نتیجه رسید که سوره بقره رو چهل روز گوش بده و به حاجت هاش رسید الان عکس نوشته هاشو میذارم 

. رقیه ی شرعیه رو هم جایی دیدم که خیلی کمک میکنه که به آرامش برسی و حاجت روا بشی

صمدِ سر به راه هستم. (کاربر خانم)