2777
2789

تاپیک پربازدید سرگذشت دوستم و ازدواج عجیبش رو خوندم 

داشتم با خودم فکر میکردم چرا من تاحالا هیچکیو نداشتم عاشقم باشه

الان ۲۲سالمه و تا حالا با هیچچچچچچ پسری دوست نیودم و نیستم و حتی پشنهاد هم نداشتم 

البته عیر از پیشنهاد مجازی، ینی پینشهاد مجازی داشت ولی خب رد کردم

(  اینو نگفتم که بگم دختر خوبیم و پاکم و.... اصلا و ابدا ادعای پاکی و خوب بودن ندارم ، برعکس حس میکنم عقب موندم،) آدم نباید تک بعدی بره حلو تو زندگیش ، از سبک زندگی الانم راصی نیستم به هیچچچچچ وجه 

خواستگار سنتی دارم، ظاهرم خوبه و.... ولی خب انگار از چهرم میفهمن اهل این چیزا نیستم ، یکم اعتماد بتفسم کمه و اضطراب اجتماعی دارم ، از بیرون انگار خودمو میگیرم درصورتی که اینطوری نیست 

که البته دارم رو خودم کار میکنم 

بگذریم.....

حالا اینا هیچی 

من این مسئله همش تو ذهنمه

با خودم فکر میکنم ایرادم چیه که هیچ پسری سمتم نمیاد 

همش دارم با خودم کلنجار میرم

هزار تا فکر میاد تو ذهنم 

میگم شاید انرژی زنانه ندازم 

شاید جذاب نیستم 

شاید ترسناکم

و......

نطر شما چیه 

مگه میشه هیچ پسری سمت یه دختر نیاد ، مگه میشه هیچ پسری عاشق من نشه

اصن هرچقدم داغون 

چطور میشه چنین چیزی اخه

عزیزم اینجا ایرانه . در فرهنگ ایرانی باب نیست. اوناییم که دوست پسر دارن خودشون پا دادن.

خب اصن جدیا از دوس  پسر 

ینی هیچکی عاشق من نمیشه 

پس این همه دختر کلی عاشق سینه چاک دارن چین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اصن جدیا از دوس پسر ینی هیچکی عاشق من نمیشه پس این همه دختر کلی عاشق سینه چاک دارن چین

اونا عاشق سینه چاک نیستن اونها هرزه هایین که دنبال هوسرانی و سودجویین . وگرنه در فرهنگ ما ازدواج سنتی هست و آشنایی زیر نظر خانواده ها تا شان دختر حفظ بشه. اون آشنایی قدیم اشتباه بوده که زیر نظر مشاور و روانشناس نبوده الان آگاهی ها بالا رفته و داره به سمت کامل شدن پیش میره

خدابزرگه.ایشالا که زود برات جور شه مهاجرت کنی و یه شوهر خارجی بور چش رنگی گیرت بیاد قشنگم.😄❤️

قریونت برم عزیزم 

ولی یه چیز یگم شاید باورت نشه اصلااااا از پسرای بور و چشم رنگی خوشم نمیاد 😅😂

مگه اینکه تو اروپا با یه پسر آفریقایی مهاجر ازدواج کنم😁😅