2777
2789
عنوان

خواهرشوهر🙄

258 بازدید | 3 پست

چند روز پیش دخترای من فقط یه کم آبریزش بینی داشتن، 

بعد یه روز با مادرشوهرم بیرون بودیم. وقتی رسوندم خونشون، دختر کوچیکم خودشو کشت بره خونه مادرشوهرم. مادرشوهرم راش نداد که، گفت هروقت خوب شدی بیا. چون خواهرشوهرم تو ساختمون اوناست. که پس خواهرشوهر از اینا نگیره. 

خلاصه میکنم همون یبار نبوده. 

بعد الان پسر خواهرشوهرم سرماخورده در حد دکتر و دارو و اینا، دکترم گفته مریضیش شدیدا واگیردار. 

خواهرشوهرم همش زنگ میزنه میگه دخترتو بیار با پسر من بازی کنه. 

من همش میپیچونم، الان دیگه گوشیو داده بود دست پسرش. 

کلا که شوهرم اوکی نیس نمیذاره دخترمو ببرم. 

ولی اینم برام سواله که بچه ی اون مریض نشدنش مهمه فقط🤔🤔

چه پروعن 

بچتو نفرست حالیشون شه😏

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی رودروایسی بگو ببخشید بچم مریض میشه ایشاا...پسرت که خوب شد با هم بازی کنن منم با جاریم کنار همیم ولی زیاد رو نمیدم چه اونا بیان چه پسرم بره .بچه من یدونس وقتی میره ولی اون ۳تاس وقتی میان دیوانه میشم براهمون روز اول اجازه رفت و امد ندادم وقتیم مریضن یا پسرم مریضه میگم نیان که نگیرن از هم