2777
2789

کیا استفاده کردن و نتیجه گرفتن؟؟ امروز من اولیشو زدم به من گفته دکترم روزهای 8 10 12 پریود بزنم همون شبشم اقدام کنم تخمک آزاد میشه؟؟ رنگ آمپول وقتی زدید بی رنگ بود؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
من مشکل تخمک گذاری نداشتم دکتر احمقم برام نوشت فولیکولم شد کیست ..۳ماه درگیر شدم ..

جدی منم خیلی میترسم اینجوری شم فولیکول غالب 17 بود منم میترسم ولی گفتم دیگه دکتره حتما میفهمه دیگه منو نگران کردی من یدونه فولیکول داشتم

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکل تخمک گذاری نداشتم دکتر احمقم برام نوشت فولیکولم شد کیست ..۳ماه درگیر شدم ..

باردار نشدی شما؟؟ رنگش موقع زدن چه رنگی بود بی رنگ بود

جدی منم خیلی میترسم اینجوری شم فولیکول غالب 17 بود منم میترسم ولی گفتم دیگه دکتره حتما میفهمه دیگه م ...

نه تنبلی ندارم ولی تو اقدام 1 سال هم حامله نشدم کیستو فیبرومم ندارم 

من از ۳تا ۷پریود روزی دوتا لتروزول خوردم و ۸ و ۹ سیکل سینال اف زدم روز ۱۱یه کیست فولیکولار ۴۲و فولیکول ۲۵ و ۱۲ داشتم اونقدر فولیکول رو بزرگ کرد که کیست شد دو ماه درگیر اب کردنش بودم اگه جات باشم همون لتروزول رو میخوردم دیگه سینال نمیزدم ..منم تنبای نداشتم ولی احمق برام نوشت 

من از ۳تا ۷پریود روزی دوتا لتروزول خوردم و ۸ و ۹ سیکل سینال اف زدم روز ۱۱یه کیست فولیکولار ۴۲و فولیک ...

منم به دکترم گفتم گفت نترس کیست نمیشه اینهمه زحمت کشیدم و هزینه کردم میترسم نزنم و پشیمون شم که اگه میزدم حامله میشدم تو الان حامله ای

باردار نشدی شما؟؟ رنگش موقع زدن چه رنگی بود بی رنگ بود

اره بی رنگ بود ..ولی بعد زدن درد خیلییی زیادی تو تخمدان راستم احساس کردم روز ۱۱رفتم دیدم بله کیست شداز تیر تاالان درگیرم ۱ماه ال دی خوردم برا اب شدن کیست حالا ال دی بهمم ریخته اندومتر ۴ ..اصلا خودتو درگیر قرص نکن 

منم به دکترم گفتم گفت نترس کیست نمیشه اینهمه زحمت کشیدم و هزینه کردم میترسم نزنم و پشیمون شم که اگه ...

نه من پارسال پسرمو تو ۳۴هفته از دست دادم ۱ساله اقدامم حالا فهمیدم شوهرم ضعیفه یک ماه دارو خورد تو هم شوهرتو بفرست آزمایش

هر ماه فولیکول غالب داری پس چرا دارو میخوری ؟

هرماه رو نمیدونم ماه پیش که داشتم یدونه بود دیگه منم توکل به خدا ببینم چی میشه دیگه هرچی خودش سلاح بدونه 

نه من پارسال پسرمو تو ۳۴هفته از دست دادم ۱ساله اقدامم حالا فهمیدم شوهرم ضعیفه یک ماه دارو خورد تو هم ...

فرستادم همه آزمایشات انجام دادیم اونم یکم ضعیف بود ویتامین میخوره ایشالا زودتر مامان شی دوباره منم یه دختر دارم برای دومی اقدامم دیدم یکساله طبیعب جواب نگرفتم دیگه رفتم دکتر