2777
2789
عنوان

مشکل با رفتار مادرشوهر

319 بازدید | 25 پست

بچه ها مادرشوهر من۴۸سالشه ولی لباساش مثل دختر۱۴ساله،ارایش و موهای رنگ فانتزی و...اینارومیگم تو قضاوت عادل باشید،پدرشوهرم۱۴ساله فوت کرده،ما وبرادر شوهرم اینا ییه شهر دیگه ایم،مادرشون میشه گفت همیشه اینجان کمی هم میرن به خونشون سر بزنن،حالا مشکل من اینه که وقتی میاد من میشورم میپزم جمع میکنم،اصلا ازجاش تکون نمیخوره حالا اگه مهمون به وعده بود یه چیز من محتاج کارکردن اون نیستم ولی بی احترامی به منه که یه لیوان اب هم میخوره نمیشوره،احساس کلفت بودن میکنه خب آدم،چه جور بهش بفهمونم که کارش زشته

هیچ جوووره نمیشه 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن روز میمونه

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
خودتو بزن به کمر درد.. مریضی هر چیزی... بلند نشو.. بذار یکم توی پذیراییت وقفه بیفته...

بخاطراینکه باشگاه میرم پاهام خیلی درد میکرد هر چی هم گفت اصلا به روی خودش نیوورد،بدتر اتیش گرفتم