2777
2789
عنوان

کیا تو سایت ایراپیشه کار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 79 پست
خدانکنه عزیزم بمونی برای عزیزانت 🌷🌷 خواهش میکنم

گلم نمیدونم چراقسمت بارگذاری کارت ملی اصلا هرچی میزنم روی این قسمت بازنمیکنه که عکس کارت ملی واردکنم نمیدونم چرا الان دارم امتحان میکنم نمیشه

گلم نمیدونم چراقسمت بارگذاری کارت ملی اصلا هرچی میزنم روی این قسمت بازنمیکنه که عکس کارت ملی واردکنم ...

عزیزم‌ب پشتیبانی‌پیام‌بده برات درست میکنه  و راهنماییت میکنه 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من ۲یا۳ پیش ثبت نام کردم ولی کارنکردم‌تاماه قبل  هر هفته  من‌ چون دوتا بچه دارم & ...

ببخشیدعزیزم میخواستم بدونم این سایت ایراپیشه چی هست وچه جوری میتونیم عضوشیم،ممنون میشم مختصری برام توضیح بدی 

ببخشیدعزیزم میخواستم بدونم این سایت ایراپیشه چی هست وچه جوری میتونیم عضوشیم،ممنون میشم مختصری برام ت ...

راحته ثبت نامش عزیزم‌بزن‌ایراپیشه ثبت نام 

ثبت پلاک زیر نظر راهنمایی رانندگی 

پلایی ک دوربین‌عکس گرفته برای ثبت جریمه رو داخل کادر وارد میکنی 

برای هر پلایک‌۱۲۰ میده 

یعنی ۱۰۰۰ پلاک صحیح ۱۲ هزارتومن  

اولش سخته بعد دستت رون‌میشه تند‌تند میزنی 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

من پست های شما رودنبال میکنم ابوالفضل جونم میشناسم ان شاالله که هر روز خدا باپیشرفت هاش دلت روشاد کنه عزیزم،شما یه فرزند دیگه هم دارین؟از ابو الفضل جان کوچیکتره؟منم پسرم تاخیری هست وخیلی حالتون رو درک میکنم،برای پسرمنم دعاکنین

من پست های شما رودنبال میکنم ابوالفضل جونم میشناسم ان شاالله که هر روز خدا باپیشرفت هاش دلت روشاد کن ...

فدات عزیزم 

بله پسر دومم‌۱سال ونیم کوچیکتره  و عامل اصلی پیشرفت ابوالفضل هست 

خداحفظ کنه پسرتو نگران‌نباش بقول دوستم ک‌پسر اونم‌سندرومه ما ک‌زود راه رفتیم‌وحرف زدیم کجارو گرفتیم ک‌بچه هامون  عقب بمونن 

من از بارداری دوم خیییییلی میترسم اصلافکرش روهم نمیتونم بکنم دوباره بچه ام مشکل داشته باشه،آخه نمیدونم مشکل پسرمم دقیقا چیه،همش میگم اگه بچه بعدی هم مشکل داشت اون وقت چی

من از بارداری دوم خیییییلی میترسم اصلافکرش روهم نمیتونم بکنم دوباره بچه ام مشکل داشته باشه،آخه نمیدو ...

نگران‌نباش بسپار بخدا  

اصلا فکرشو‌نکن هرچقد توبرای خودت مشکل و بزرگ کنی و هی تکرار کنی بقیه هم اینکارک‌میکنن اینقد این‌مشکل پسرتو بی اهمیت‌جلوه بده ک‌کسی جرات نکنه بزبون بیاره بگه بچه فلانی مشکل داره

فدات ان شالله این‌هفته میخواستم ۱۵۰ بکنمش ک پلاک نداره از شنبه عصر 😂

عزیزم همیشه واریز میکنه؟ من تازه ثبتنام کردم میگم 20 تومن 20 تومن درخواست بدم یا بزارم بشه 100 تومن؟ 

کاش میخواندي در گوش دنیا آوازي که مانده در گلویت... 
عزیزم همیشه واریز میکنه؟ من تازه ثبتنام کردم میگم 20 تومن 20 تومن درخواست بدم یا بزارم بشه 100 تومن؟ ...

عزیزم‌جمعه هر هفته درخواست بده روز بعدش یا نهایت دوروز بعد ب حسابته 

عزیزم‌جمعه هر هفته درخواست بده روز بعدش یا نهایت دوروز بعد ب حسابته 

اخه من وقت ندارم زیاد درس میخونم ولی خیلی پول نیاز دارم سعی میکنم برسونم هفته ای 20 که بشه برداشت کرد. 

کاش میخواندي در گوش دنیا آوازي که مانده در گلویت... 
وقتی پسر دومت رو باردار بودی نمیدونستی ابولفضل جان سندروم داره؟

میدونستم همون روز ک‌بدنیا اومد بما گفتن توبیمارستان پسر دومم‌ناخواسته بود میخواستمم سقطش کنم خدا از گناهم‌بگذره 

ولی دکترم گفت برو اگه قلبش تشکیل شد نگهش دار تو ک‌بالاخره دوتا میخوایی 😂

اخه من وقت ندارم زیاد درس میخونم ولی خیلی پول نیاز دارم سعی میکنم برسونم هفته ای 20 که بشه برداشت کر ...

خداکمکت کنه خوب۶ هفت۲۰ ولی من با ۲ساعت ونیم وقت ۱۰تومن‌روزی کار میکنم