2777
2789
عنوان

کیا تو سایت ایراپیشه کار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 79 پست
بله ولی خیلیا هم میشینن و کاری نمیکنن عزیزم ولی از شما حرکت از خدا برکت که میگن همینه کاملا درست میگ ...

من‌هیچوقت کسیایی که نشستن و حرکتی نکردن‌رو درک‌نکردم من هرجور شده کار کردم‌حتی شده ماهی ۲۰۰ و ۳۰۰ گفتم دست رو دست بزارم ک بمیریم از گرسنگی و نداری 

کمه  اما ۲تامرغ و چند کیلو میوه برای بچه هام ک‌میشه ک بخورن تو یکماه 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
منم از وقتی اسمش چک‌ایتول بود ثبت نام کرده بودم‌۲۰تومنم‌پلاک‌زده بودم‌بعد دیگه حوصلم‌نکشید بخیال شدم ...

چقدر خوب

موفق باشی

منم یه خورده تو حسابم هست ولی زورم میاد هر پلاک12تومن

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب موفق باشی منم یه خورده تو حسابم هست ولی زورم میاد هر پلاک12تومن

فدات عزیزم 

منن اوایل زورم‌میومد اما حالا عادت کردم بعدم‌اینکه هفته ۱۰۰میاد حسابم دستم پول میاد خوشحالم‌میکنه 😂😂

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
فدات عزیزم  منن اوایل زورم‌میومد اما حالا عادت کردم بعدم‌اینکه هفته ۱۰۰میاد حسابم دستم پول میا ...

خیلی خوبه.ان شاءالله بیشتر کار کنی😂

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خیلی خوبه.ان شاءالله بیشتر کار کنی😂

فدات ان شالله این‌هفته میخواستم ۱۵۰ بکنمش ک پلاک نداره از شنبه عصر 😂

بعد اینترنت چه جوری میگیرین از همین اینترنت گوشی استفاده میکنه

بله عزیزم 

گلم حتمابایدسیمکارت به نام خودم باشه که ثبت نام کنم

نه ازمن ب اسم‌خودم‌نیست عزیزم

سلام بهم راهنمایی میکننین چه طور وارد این سایت بشم من شماره حساب ندارم میتونم با مشخصات همسرم وشماره ...

اره عزیزم‌میشه فقط عکس کارت ملی و شماره شبا همسرتون‌رو میخواد 

بزن‌سایت ایراپیشه و ثبت نام کن وقتی پلاک‌اومد وارد کنو

به ۲۰تومن برسه میتونی درخوایت‌تسویه بزنی 

در طول هفته اگه هر چندتا تسویع بزنی  اخر هفته باهم‌واریز میشه