مامانییییی۴ مدیر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 عنوان کیا تو سایت ایراپیشه کار میکنن | مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 79 پست سلامخانمها کسی هست کار کنه ؟؟براش اینهفته واریزی انجام شده؟؟چرا ۳روزه پلاکی نیست سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا 1400/09/08 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 بله ولی خیلیا هم میشینن و کاری نمیکنن عزیزم ولی از شما حرکت از خدا برکت که میگن همینه کاملا درست میگ ... منهیچوقت کسیایی که نشستن و حرکتی نکردنرو درکنکردم من هرجور شده کار کردمحتی شده ماهی ۲۰۰ و ۳۰۰ گفتم دست رو دست بزارم ک بمیریم از گرسنگی و نداری کمه اما ۲تامرغ و چند کیلو میوه برای بچه هام کمیشه ک بخورن تو یکماه سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
سارای1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 25122 منم از وقتی اسمش چکایتول بود ثبت نام کرده بودم۲۰تومنمپلاکزده بودمبعد دیگه حوصلمنکشید بخیال شدم ... چقدر خوبموفق باشیمنم یه خورده تو حسابم هست ولی زورم میاد هر پلاک12تومن خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 چقدر خوب موفق باشی منم یه خورده تو حسابم هست ولی زورم میاد هر پلاک12تومن فدات عزیزم منن اوایل زورممیومد اما حالا عادت کردم بعدماینکه هفته ۱۰۰میاد حسابم دستم پول میاد خوشحالممیکنه 😂😂 سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
سارای1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 25122 فدات عزیزم منن اوایل زورممیومد اما حالا عادت کردم بعدماینکه هفته ۱۰۰میاد حسابم دستم پول میا ... خیلی خوبه.ان شاءالله بیشتر کار کنی😂 خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 خیلی خوبه.ان شاءالله بیشتر کار کنی😂 فدات ان شالله اینهفته میخواستم ۱۵۰ بکنمش ک پلاک نداره از شنبه عصر 😂 سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
tyuhfgjk عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 992 اره عزیزم دستت تند باشه و وقت داشته باشی میتونی تا روزی ۳۰و۴۰ بزنی من خودم روزی ۱۵ و۲۰ میزنم ... بعد اینترنت چه جوری میگیرین از همین اینترنت گوشی استفاده میکنه
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 بعد اینترنت چه جوری میگیرین از همین اینترنت گوشی استفاده میکنه بله عزیزم سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
عروسشب عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 467 وارد کردن پلاکه عزیزم خبلی راحته من ماه گذشته ۴۰۰هزارتومن دراوردم هفته ی ۱۰۰تومن میر ... گلم حتمابایدسیمکارت به نام خودم باشه که ثبت نام کنم
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 گلم حتمابایدسیمکارت به نام خودم باشه که ثبت نام کنم نه ازمن ب اسمخودمنیست عزیزم سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
adhd عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1333 نه ازمن ب اسمخودمنیست عزیزم سلام بهم راهنمایی میکننین چه طور وارد این سایت بشم من شماره حساب ندارم میتونم با مشخصات همسرم وشماره حسابش وارد شم ممنون
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 عزیزم منظورت از ۱۲ ، ۱۲ تا تک تومنیه؟ بله عزیزم سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 سلام بهم راهنمایی میکننین چه طور وارد این سایت بشم من شماره حساب ندارم میتونم با مشخصات همسرم وشماره ... اره عزیزممیشه فقط عکس کارت ملی و شماره شبا همسرتونرو میخواد بزنسایت ایراپیشه و ثبت نام کن وقتی پلاکاومد وارد کنوبه ۲۰تومن برسه میتونی درخوایتتسویه بزنی در طول هفته اگه هر چندتا تسویع بزنی اخر هفته باهمواریز میشه سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
مامانییییی۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 2539 مرسی فداتشم خدانکنه عزیزم بمونی برای عزیزانت 🌷🌷خواهش میکنم سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلمدعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا