2777
2789

برنامه حسابهای چندگانه رو نصب کن با اون میشه

امضارو بخون😶😂👇🏻                                                          میشه اول از هر کاری برام یه صلوات بفرستی میدونم خسته ای ولی بفرست ممنون🥰🥰🥰تو پست های عکسی و چالش تگ شم مرسی اه😂😂😂😁😁امضای خودمه دوست دارم توش دراز بکشم🥲والا اختیار جاهای دیگرو نداریم اختیار امضامونو که داریم😎هی خانم یواش یواش دوست دارم به خدا،،،،دیونه نشدم دارم آهنگ گوش میدم😶😐😂😂آهای تویی که این امضارو میخونی تو هر شرایطی هستی بدون من از ته قلبم عاشقتم عشقم به هیچی فکر نکن امیدوارم هرچی زودتر مشکلت حل شه 😂و اینم بدو چه دیر یا زود این روزا میگذره♥️🌻.چیز دیگم یادم اومد مینویسم فعلا دارم لاک میزنم دستم بنده دستم😂💅💅سوال درمورد رشته های رزمی داشتین درخواست دوستی و پیام بدین😊 سلامتی دریا که اسمش دخترونس ولی کارش مردونس هرکی از هدش بگزره غرغش میکنه😎🤞🤟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میشه ببین اسمش نمیدونم چیه اما با همین آیکون تو گوگل پلی پیداش کن

عزیزم با یه خط میشه؟

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
با دوتا خط چی 

اره الان منم دوتا وات دارم یکی برا خودم یکی با خط شوهرم 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 

سلام. امکان اینکه روی یه گوشی با یه خط دو تا واتس اپ داشته باشی نیست اما میتونی با ۲ تا خط روی یه گوشی یه واتس اپ داشته باشی یعنی فرض کن ۲ تا خط داری یکی همراه اول یکی ایرانسل - مثلا با سیم کارت همراه اول وارد واتس اپ میشی بعد از حساب کاربریت خارج میشی و با سیم کارت ایرانسل وارد میشی که خیلی سخته و بنظرم ارزش نداره چون احتمالا چت هارو از دست بدی!

حالا راه حل بالا خیلی مسخرست من صرفا بهت معرفی کردم ولی برای اینکه روی یه گوشی ۲ تا واتس اپ داشته باشی باید ۲ تا خط هم داشته باشی چون هر حساب کاربری واتس اپ یه سیم کارت جداگونه میخواد حالا چجوری؟

کافیه روی گوشیت با سیم کارت اولت واتس اپ نصب کنی و ازش استفاده کنی و بعد واتس اپ بیزینس نصب کنی و با سیم کارت دومت واردش بشی و استفاده کنی من خودمم همین کارو کردم و الان روی یه گوشی ۲ تا واتس اپ جداگونه دارم یکی با سیم کارت ۰۹۱۲ همراه اول و دومی با خط ایرانسلم. البته نیازی به اینکه هر ۲ تا خط روشن باشه نداری همینکه واتس رو نصب کردی و واردش شدی و کد رو وارد کردی ثبت نام کردی کارت راه میفته و میتونی هر کدوم از سیم کارتارو که نخواستی از گوشیت در بیاری یا خاموشش کنی.

دیگه خرید سیم کارت مثل قبل نیست simkhan.ir
با دوتا خط چی  

آره با دوتا خط میشه

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
آره میشه ببین اسمش نمیدونم چیه اما با همین آیکون تو گوگل پلی پیداش کن

عزیزم من آیکونشو پیدا نکردم میشه لینکشو بفرستی برام 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
یک واتساپ رو دو تا گوشی میدونم میشه 

نه نمیشه چون وقتی با یه شماره وارد واتس اپ میشی و این برنامه رو روی گوشی دوم نصب میکنی و میخوای با همون شماره وارد بشی میاد از حساب کاربری گوشی اول میندازه بیرون و اجازه نمیده با یه شماره رو ۲ تا گوشی مختلف هم زمان آنلاین بشی!

ولی من شدم با واتساپ وب

خب خودت داری میگی واتس اپ وب! اپلیکیشن نصب شده روی گوشی که نیست! و ممکنه هر زمان قطع شه و دوباره نیاز به اسکن کد داشته باشه! از طرف دیگه اسمش رو خودشه نسخه وب نه نسخه گوشی!