سلام. امکان اینکه روی یه گوشی با یه خط دو تا واتس اپ داشته باشی نیست اما میتونی با ۲ تا خط روی یه گوشی یه واتس اپ داشته باشی یعنی فرض کن ۲ تا خط داری یکی همراه اول یکی ایرانسل - مثلا با سیم کارت همراه اول وارد واتس اپ میشی بعد از حساب کاربریت خارج میشی و با سیم کارت ایرانسل وارد میشی که خیلی سخته و بنظرم ارزش نداره چون احتمالا چت هارو از دست بدی!
حالا راه حل بالا خیلی مسخرست من صرفا بهت معرفی کردم ولی برای اینکه روی یه گوشی ۲ تا واتس اپ داشته باشی باید ۲ تا خط هم داشته باشی چون هر حساب کاربری واتس اپ یه سیم کارت جداگونه میخواد حالا چجوری؟
کافیه روی گوشیت با سیم کارت اولت واتس اپ نصب کنی و ازش استفاده کنی و بعد واتس اپ بیزینس نصب کنی و با سیم کارت دومت واردش بشی و استفاده کنی من خودمم همین کارو کردم و الان روی یه گوشی ۲ تا واتس اپ جداگونه دارم یکی با سیم کارت ۰۹۱۲ همراه اول و دومی با خط ایرانسلم. البته نیازی به اینکه هر ۲ تا خط روشن باشه نداری همینکه واتس رو نصب کردی و واردش شدی و کد رو وارد کردی ثبت نام کردی کارت راه میفته و میتونی هر کدوم از سیم کارتارو که نخواستی از گوشیت در بیاری یا خاموشش کنی.