2777
2789
عنوان

بچه هاا😨😨😨

138 بازدید | 13 پست

بچه ها من قبل از خواب فشارم پایین بود و بدنم یه لرزش ریز داشت وقتی خوابیدم بیدار ک شدم متوجه شدم پام خواب رفته بی دلیل الان انگار دستام ک پاهام و حتی صورتم انگار داره خواب میره از چی میتونه باشه خیلی استرس گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقت پیش دکتر گفت کم خونی نداری کمبود ویتامین داری ممکنه ازون باشه ؟ چیز جدی نباشه دارم عروس میش ...

ب نظرم بهتره عزیزم دوباره یه آزمایش بدی 

شاید زیاد سردی کردی؟

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻

نترس از کم خونی یا کمبود ویتامینه.خانما همه مقداری کم خونی دارن.یه شربت البالو درست کن.قرص نوروبین هم خوبه.یا امپولش که عالیه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بازم خوبه نصف شبی فک کردم دارم ام اس مگیرم 💔😐😐😐😐

اینو‌گفتی من ناراحت شدم.ببین ام اس چیز بدی نیست چرا فقط از لم‌اس انقد میترسید یا در حد فاجعه نگاش میکنید.خیلی بیماری های بدتر هستن.یه بار یکی اینجا گفت ما داریم‌زندگی عادیمونو میکنیم ولی یه جور میگید انگار ما داریم میمیریم.خیلیا حتی خانواده خودشونم‌نمیدونن بیمارن.اینو‌ گفتم انقد تا هر چی میشه نگید فکر کردم ام اسه.میتونه چیز بدتر باشه.اطلاعاتتونو‌در مورد بیماری ها بالا ببرید.و‌با بیمارا عین زامبی ها برخورد نکنید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اینو‌گفتی من ناراحت شدم.ببین ام اس چیز بدی نیست چرا فقط از لم‌اس انقد میترسید یا در حد فاجعه نگاش می ...

اخه من فوبیای بیماری دارم و بد مریضم یه سرما خوردگی کوچیک جوری منو میندازه ک نگم برات برای همین خیلی میترسم از درد کشیدن و بیماری 🥲🥲