2789
عنوان

آشپز خانوم🎀

224 بازدید | 44 پست

خانوما چ غذایی رو خیلی خوب درست و میکنید و فوت و فنتون چیه

مثلا خودم پاستا

ک توش عصاره مرغ میکنم و مرغاشو خوب تفت میدم تا سرخ شه

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کباب ترش

رسپیش رو با فوت و فن مخصوص خودت رو براز

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید
غذاهای آذربایجان و قلیه ماهی

رسپیشو جوزی ک درستمیکنی با فوت و فن خودت بزار

من از ۱۱ سالگی آشپزی کردن یاد گرفتم و معتقدم غذا رو اگه با لبخند و عشق درست کنیم واقعا خوشمزه میشه

کیکام و قرمه سبزی ام محشره و همینطوز ماکارانی هام و الویه هام

چون خودم عاشق این غذاهام و با کل عشقم میپزم

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

خانوما هدفم از این تاپیک اینه ک از تجربه ها و نظرات همدیگه استفاده کنیم🎀

من از ۱۱ سالگی آشپزی کردن یاد گرفتم و معتقدم غذا رو اگه با لبخند و عشق درست کنیم واقعا خوشمزه میشهکی ...

با همون رسپی ک همه درست میکنن

من میدونم ک بعضی آدما استعداد فوق العاده ای توی آشپززی دارن و فوت و فن خاصشونه ک غذاهارو خوشمزه میکنه

رسپی خاص خودتو باهامون ب اشتراک بزار لطفا