2777
2789
عنوان

بحث در جمع

337 بازدید | 34 پست

امشب مهمونی رفتیم با برادر شوهر و جاریم خونه ی عموی همسرم

پسر عموی همسرم سنش کمی بالاست و مجرده

همیشه حرف میزنه راجع به پر توقعی دختر هاو لابلای حرفها هم به خانمها توهین میکنه

امروز تو جمع باهم حدود نیم ساعت بحث کردیم

الان خیلی پشیمونم از کارم مخصوصا که همسرم از این رفتار بدش میاد به نظرتون نباید بحث میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست.در نتیجه نباید جواب میدادی.

دوما میگن تو فحش و بنداز وسط صاحبش برمیداره میذاره تو جیبش.نتیجه اینکه نباید حرفو ب خودت میگرفتی و بحث میکردی.

سوما هم گذشته ها گذشته.درنتیجه از این ماجرا درس بگیر و بیخیال شو.بخواب.

😁😂

زندگی چون قفسی است ، قفسی تنگ ، پر از تنهایی💔💔💔 بنظر مسخره میاد😔ولی برای خوش اخلاق شدن شوهرم با من برام دعا کنید.حتی یه صلوات ❤️خیلی شاد و پرانرژی بودم ولی تنهایی و غربت ، رفتارای شوهرم ، تبدیلم کرده به یه آدم افسرده و پرخاشگر...حتی حوصله خودمم ندارم💔خیلی تنهام.خیلی...دلم برای خونه بابا،برای دستپخت مامان...برای شوخی و خنده ی خواهر وبرادرام تنگ شده...💔ممنون از همه عزیزانی که برام دعا میکنید.زندگیتون سرشار از عشق و برکت عزیزانم🌹انرژی های مثبتتون و تو زندگیم حس میکنم❤️

عزیزم نباید باهاشون بحث میکردید

حتما این آقا دلایل خودشون رو دارن و تجربه های خوبی نداشتن.

من خودم خانم هستم و واقعا دارم میبینم   ک خانمها خیلی پرتوقع شدن و با کوله باری از عقده ها وارد زندگی مشترک میشن

و متاسفانه یک آقا رو فقط کارت اعتباری میبینن.

اولا از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست.در نتیجه نباید جواب میدادی. دوما میگن تو فحش و بنداز وسط صاح ...

واقعا نباید این کارو میکردم اما واقعا این سکوتها مردها رو وقیح کرده مثلا میگفت خاک تو سر مردی که عقلش بده دست زن

اصلا نمیتونم بهش فکر نکنم نمیتونم رفتارهارو تحمل کنم و مثل بقیه سکوت کنم 

امضای منو بخون .‌ مگه کجای زندگیته ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عزیزم نباید باهاشون بحث میکردید حتما این آقا دلایل خودشون رو دارن و تجربه های خوبی نداشتن. من خودم ...

البته اما ایشون تقریبا جمع بستن و حرفهایشان توهین آمیز بود