2777
2789

اهنگ تتلو یادم افتاد😑

من خوابم نمیبره

خاموشی ولی میخوام بازم بگیرمت

دلم میخواد بگم دوسم داری

بازم بگی بله

بازم ببینمتو

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها که بیدارین متاهلین کمک من ی نامزد دارم خیلی مظلومه پدرم دراورده این برادرش و مادرش سو استفاده می‌میکننن هرچی تشر میزنم بهش باز انگار ن انگار چیکار کنممم راه کار بدین  دیگه اعصاب نمونده برام

چ خبرا چرا بیداری 

خوابم نمیبره شبا خیلی بد خوابم  نمیدونم چرا 

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 

به مشورت بدید 

زفتیم خونه به فرد فامیل نزدیک ، از قبل هم خبر داشت ، فقط چای پذیرایی کرد ، منم بچه ها چیزی میخواستن بخورن که نبود اصلا ، 

از کیفم بیسکویت و شکلات در آوردیم خوردیم 

به نظرتون منظورش چیه از این کارا؟  این دفعه سوم بود که این مار رو می‌کرد 

وضع مالیش بد نیست 

خیلی فکرم مشغوله 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
چیشده پسرت

پسرم۲۰ سالشه همسن برادرزادمه خیلی باهم دوست بودن دوراز جون پسرم چند ماه پیش فوت شده حالا پسرم بیادش داره گریه میکنه 😪😪😪😪😪

میشه برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم...مریم ۶۱ تعلیق شدم 
بچه ها که بیدارین متاهلین کمک من ی نامزد دارم خیلی مظلومه پدرم دراورده این برادرش و مادرش سو استفاده ...

هرجور مونده ی کاری کن این رفتارش عوض شه بعد ازدواج خیلی سخته آدم شوهرش مظلوم و گوش ب فرمان بقیه باشه