دخترم رزوئلا گرفته بود با پاراکید و شیاف باهم کم نمیشد،ایبوپروفن دادم فوری پایین اومد
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
رزوئلا تب مقاوم سه چهارروزه داره،هیچ جوری پایین نمیومد از تشنج ترسیدم مجبورشدم بدم با نظر دکترش
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بله منم نگفتم که نباید داد همون تحت نظر پزشک و خیلی محدود. یکی از اقوام ما بچه اش چند سال قبل با همی ...
وای،چه بد،نمیدونستم همچین عوارضی داره،اولین و اخرین بار بود که استفاده کردم ازش